کاش ما هم پولدار بودیم تا من بجای چندسال پشت کنکور موندن و از دست دادن بخش زیادی از سلامتیم میتونستم برم روسیه و ایتالیا مثل این دخترایی که میرن و اونجا رشته مورد علاقهشون رو میخونن.. خوشحالم که میتونن خودشون رو نجات بدن ولی وقتی فاز استقلال و خودساختگی میگیرن خندم میگیره اخه من میدونم که باباش پول داده بره خارج رشته مورد علاقه ش رو بخونه بعد جلوی ما قپی میاد که نه من خودم مستقل و گودرتمندم و از همه شما بدبختایی ک ایران موندین بهترم :)
ای لعنت به بی پولی که هرکی از هرجا میرسه واسه ما شاخ میشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از دوهفته پیش کل ایل و طایفه شون و پدرشوهرم برده ترکیه ب خزج خودش صفر تا صد حتی سوغاتیما نمیسازیم با ...
خب دیگه عزیزم برا تفریح میرن خارج 😂😂 اتفاقا یه عده تو ایران پولدارن و عشق و حال میکنن و ایران براشون بهشته وگرنه برن خارج درامدشون از تو ایران که هست و کار و بارشون که سود میکنن و پول در میارن از دست میره برا همین خارج نمیرن بابا