2777
2789
عنوان

پوشک نوزاد

74 بازدید | 16 پست

سلام دوستان میخام برای سیسمونی ازین پوشکهای جدید که اومده ب بازار بخرم پوشک داعمی هست فقط پد داخلشو عوض میکنی یا میشوری مداوم ازش استفاده میکنی تو اینستاهم زیاده تبلیغش ایا کسی ازش گرفته راضیه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نگرفتم ولی آخرش باید پول پدشو بدی(اگه قابل شستشو نباشه)،حداقل ۸-۹تا هم ازش بگیری. همون پوشک راحت ...

بنظرتون چه پوشک مناسبه هیج تجربه ای ندارم بچم خرداد بدنیا میاد ترس برم داشته بابت سیسمونی

بنظرتون چه پوشک مناسبه هیج تجربه ای ندارم بچم خرداد بدنیا میاد ترس برم داشته بابت سیسمونی

بیبی تو خونه مناسبه چون ادامه میشه استفاده کرد ولی مسافرت همون یبار مصرفش بهتره

ترس نداره که کم کم بخر من همه مارکهای پوشک  رو امتحان کردم پسرم یکسالشه ببم از همه بهتر بود چون نرمتره و پلاستیکشم کمتره بچه راحتتره توش در ضمن قیمتشم مناسبتره  با پوشک پارچه ای مخالفم ممکنه الودگی توش بمونه 

یه بسته سایز صفر مارک مای بیبی بگیر.

یکی دوتا هم سایز یک

بقیش رو اگه میخوای خیلی پول ندی مارک ببم بگیر، هم کیفیتش خوبه هم خیلی ارزونتره.. فقط اول یه بسته بگیر امتحان کن که حساسیت نداشته باشه بهش.

اگه قصد گرفتن پوشک دائمی داری هم ۳ ماه اول رو همین یکبار مصرف هارو بگیر چون توی روز شاید ۱۰ تا پوشک عوض کنی اون اوایل. بعد ۳ ماه بهتر میشه.

بیخودی ازین مشمبا قدیمی گره ای ها هم نگیر که اصلا استفاده نمیشه.من چندتا بسته نو دارم، جنسش هم آشغال ...

نه مربا سخته واقعا نمیتونم میگم میترسم واقعا ترس برم داشته میتونم از پسش بربیام یا نه اصلا هیجی بلد نیستم میخام برم بازار عبدل اباد خرید کنم بنظرتون خوبه قیمتای سیسمونیش

میدونید تو ی شهر غریبم مامانم پیشم نیس همش بهم زنگ میزنه میگه ساده بگیر چیزی نخر فلان نکن بهمان نکن موندم چیکار کنم بجای اینکه بگه چی بخری خوبه چه مارکی چیکار کنی واقعا داغون میشم زن داداشمم همزمان با من حامله هست  همه ی خانواده اش و خودش برای خرید سیسمونی همکاری میکنن اگاهانه خرید میکنه من موندم تنها اصلا ب من نمیگن چی میخرن یا نمیخرن دیگه نمیخام بپرسم ازشون واقعا ناراحت میشم 

نه مربا سخته واقعا نمیتونم میگم میترسم واقعا ترس برم داشته میتونم از پسش بربیام یا نه اصلا هیجی بلد ...

من اصفهانیم،بلد نیستم

نترس سخت نیست،مخصوصا اگه شاغل نباشی که راحته چون همش پیششی

همه کارهاشو هفته اول یادمیگیری

سیسمونی سعی کن زیاد نگیری ولی هرچی برمیداری جنس خوب بگیری. من وان حموم ازین ها که چندتا تیکه باهمه و ارزونه برداشتم،پسرم شکوندش. همش میگم کاش یدونه تکی جنس خوب برداشته بودم!

کالسکه اگه میگیری جنس خوب بگیر (کریر زیاد به درد نمیخوره ولی کالسکه مهمه تو ماشینت جا بشه و باز و بست کردنش راحت باشه)

لباس خیلی زیاد نگیر که رو دستت بمونه، برای سایز صفر و یک خیلی گرون هم نگیر چون کلا یه ماه استفاده نمیشه.

در کل سعی کن با فکر همه چیو بخری که رو دستت نمونه، من روروک اصلا استفاده نکردم. پسرم از تاب بدش میاد.با عروسک اصلا بازی نمیکنه. خیلی وسایلش رو دستم مونده

ولی چون خودم راننده بودم صندلی ماشین(مارک دلیجان)خیلی به دردم خورد.

من اصفهانیم،بلد نیستمنترس سخت نیست،مخصوصا اگه شاغل نباشی که راحته چون همش پیششیهمه کارهاشو هفته اول ...

شاغل نیستم ماشینم نداریم این چیزا رو زیاد سخت نمیگرم چون واقعا میدونم لازم ندارم بعضی چیزا رو ولی اولین بچمه دوس دارم بهتریناروبراش تهیه کنم راست میگی جنس خوب بهتره 

عزیزم همینجا هر سوالی داری بپرس جواب میدیم

فدات شم مهربونم ست بیمارستان چی بخرم چه نوع کیفی بگیرم مناسب باشه وسایلاموبزارم داخل و شیشه شیر و ناخن گیر اینا چی رفتم یماهه همه چی ست بود قیمتاواقعا بالاست منم نمیدونم قبل عید بخرم یا بمونه بعد عید من ساکن سمنان هستم بشدت گرمه هوا بعد عید ولی اصالتم اردبیل خلخاله ب شدت سرد کوهستانی نمیدونم لباس چی بخرم الکی رو دستم نمونه