2777
2789

خیلی تحقیق کردم و واقعا خودم به این نتیجه ها دست پیدا کردم حقیقتا من هر موقع میرفتم مشاوره پوستی میشدم به خدا در حد پنج شش میلیون بهم مراقبت پوستی میدادن مثل محصولات کره ای و واقعا اگر بودجه نداره بخواد دو ماه حتی بخره پس تصمیم گرفتم خودم کلی تحقیق کنم و بهترین محصولات ایرانی که قیمت مناسب باشن و بازدهی خوبی هم داشته پیدا کنم و استفاده کنم 🌿

🌿❤️🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوم فوم شستشو هست فوم های شستشو فولیسنس که خودم استفاده کردم عالی عالی کیفیتشون خیلی خوبه من هیالورونیک اسیدش استفاده کردم و چند بار اول آبرسانی و روشن شدن پوستم قشنگ دیدم نیاسینامید و ویتامین سی هم داره 

🌿❤️🌷

سلام دوسداشتی یه نگاه به امضام کن آموزش رایگان خیاطی

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

سرم های درمانی درما پلاس که خودم استفاده کردم و کیفیتشون عالیه 

ویتامین سی که استفاده کردم با چند بار اول روشن شدن پوستم دیدم 

ویتامین آ و هیالورنیک اسید هم داره که من خودم می‌خوام این دفعه هیالورونیک بخرم 

برای نیاسینامید از ویتالایر استفاده کنید و بخرید چون ترکیباتش تقریبا مشابه اوردینری ولی سیف تر هست 

🌿❤️🌷