2777
2789
عنوان

درد سمت راست شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 39 پست

اگه کسی مشکل صفرا داره قبل نهار وشام رب انار شیرین حتمااا باید شیرین باشه ملس نباشه شیرین باشه یه قاشق غذاخوری بخورید اشتها رو هم خوب میکنه

و یکی دیگم بارهنگ تو یه استکان اب گرم با کمی شکر بعد نهار وشام واقعااا برای ما معجزه کرد قراربود بیمارمون وجراحی کنیم ولی حداروشکر باهمین کار التهاب صفراش خوب شد  البته مدت خوردنشم نباید طولانی باشه برای مریض ما گفتن چهل روز 

البته یکی از نزدیکان بارهنگ وزیادم مصرف کرد تقریبا چهار ماه خورد بی اختیاری مدفوع گرفت دوسه بار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از خرداد معده درد گرفتم و میزد به کل شکم ،همه جا چپ راست بالا پایین،بعدش کم کم شد دو سه قسمت فقط، ...

بهت قول میدم دوبارم بری سونو سونوت تعقیر نکرده وخوبی ...شماچندروز بارهنگ ورب انار وامتحان کن عزیزم انشالله نتیجه میگیری

اخه تو سونو صفرا مشکلی نداشت نمیدونم الان از چیه

کبدت اصلااا چرب نیست؟؟؟؟

یخ نمیکنه دلت؟ من هروقت لباسم خیس شه دلدرد دارم 

شایدم اضطراب باشه وقتی سونو کبد وصفرااینا خوب باشه میگن اعصابته ممکنه چون وسواسم داری 

اندازه هاشو میگی وچه مدت باید بخوریم ممنون میشم

یک قاشق مرباخوری بارهنگ به همراه یک سوم لیوان عرق نعنا یک سوم گلاب یک سوم آب ده دقیقه جوشانده شود بعد از اینکه از داغی افتاد یک قاشق مرباخوری عسل اضافه کنید و هرشب یک تا دوساعت بعد از شام بخورید و بعد از آن دیگر چیزی نخورید 

دوهفته ی اول هم شب هم صبح ناشتا خورده شود بعد از آن تا وقتی دردهای گوارشی آرام شوند ادامه دهید

پرهیزات هم حتما انجام بدید غذاهای کارخونه ای فست فود سرخ کردنی لبنیات نخورید میوه ی خام هم اگه اذیت میکنه بپزید بخورید