2777
2789
عنوان

پوشک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 17 پست
شاغل نیستم ماشینم نداریم این چیزا رو زیاد سخت نمیگرم چون واقعا میدونم لازم ندارم بعضی چیزا رو ولی او ...

پس کالسکه تک بگیر چون کریر هم به کارت نمیاد

تخت هم من هنوز استفاده نکردم،یا نوجوان بگیر یا اگه جا نداری کلا نگیر

کمد هم من چون کمد دیواری داشتم نگرفتم اصلا ولی دراور که کشو داشته باشه برای لباس خیلی خوبه

روروک مارک دلیجان مدل یوفو خوبه

اسبابازی زیاد نگیر(اگه مامانت پولشو میده سه چرخه رو بگیر براش حتما)هرچی میگیری جنس خوب بگیر و حواست باشه برای نوزاد خطرناک نباشه.

من تشک و لحافی که گرفته بودم رو اصلا دست نگرفتم چون حساس نبودم بچه رو کجا بخوابونم،اگه حساسی جنس خوب بردار. 

پتوی خوب بگیر براش حتما،خیلی استفاده میشه

اگه زمستون دنیا میاد قنداق فرنگی بگیر،تابستون قنداق سوییسی

کیف لوازم من مجبور شدم آخرش کوله پشتی دانشگاهمو بردارم چون نمیتونستم هم بچه بغل کنم هم کیف دستم بگیرم. اگه چادری نیستی از همون اول کوله بگیر

ست قابلمه و ظرف غذا و ... بیخودیه همش.مال  من نو مونده.

ظرف غذا ازین پلاستیکی ها مارک لیمون خوبه. بشقاب هم یا ملامین بگیر یا پلاستیکی که نشکنه

اگه کارت به شیر خشک دادن برسه:یه فلاکس نیم لیتری خوب میخوای. شیشه شیر یکی بگیر که اگه نخورد رو دستت نمونه(مارک بیبی لند خوبه).

دستگاه بخور سرد حتما بگیر

لوازم بهداشتی مارک فیروز و بیبی لند خوبه. فقط شامپو رو من از ایروکس بیشتر راضی بودم. ناخن گیر هم جنس خیلی خوب بگیرچون به کارت میاد(من چیکو دارم)

حوله میتونی از همون اول یدونه بزرگ بگیری براش تا قشنگ بچه رو بپیچی توش سرما نخوره

برای عوض کردن بچه من دادم بیرون برام حالت تشک درست کردن که توش پلاستیک داشت(یه لایه ابر،پلاستیک دوباره ابر)خیلی خوب بود و استفاده شد.

لباس چند تیکه هارو نگیر،خودت تیکه ای ست کن

سایز صفر اگه بچت ریزه(حدود۳ کیلو)تا یه ماه استفاده میشه. سه دست بسه. یه دست میشه مثلا یه شلوار و یه زیرپوش و یه جلودکمه.برای سایز صفر زیردکمه دار نگیر. یا میتونی سرهمی بگیری ولی توش رو دست بکش نرم باشه.شلوار یکی دوتا بیشتر بگیر. کلاه و دستکش و جوراب و پیشبند هم جدا بگیر.

سایز یک سه چهار دست کافیه،برای سایز یک یه سوییشرت یا بافت هم بگیر. اوایل هم میتونی بپوشونیش.

سایز دو به بعد طولانی تر استفاده میشه ولی سعی کن زیاد نخری.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس کالسکه تک بگیر چون کریر هم به کارت نمیادتخت هم من هنوز استفاده نکردم،یا نوجوان بگیر یا اگه جا ندا ...

ممنونم بخاطر راهنماییت عزیزم واقعا دلم آروم شد آدم آگاه میشه از هر چیزی استرسشم کم میشه .