2777
2789
عنوان

سوالمه اگه تو سن سیزده تا شونزده

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 90 پست
بستگی به دختر داره بعضی از دخترا با وجود سن کمشون واقعا عاقل و پخته هستند و از پس یه وسئولیت های زند ...

اگه منظور از مسوولیت های زندگی مشترک فقط رسیدگی به شکم و زیرشکم باشه بله بعضی هاشون از پسش برمیان!!!

البته اگر نگاهمون به انسان در حد یک جاندار دوپا باشهوگرنه هییییچ کودکی چه بالغش، چه نابالغش!!!، برای ازدواج آماده نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

کارت تحصیلاتت انتخابت برای بچه دار شدن یا نشدن اینا همش حق توعه چرا فکر میکنم اینا فاکتور مثبته اینا حق ما بوده و هست مال منع زندگی کنه بدن کنه بخوام میرم سر کار بخوام درس میخونم بخوام بچه دار میشم شوهرم حقی ندارد حداقل در این موارد داره حق و حقوق خودم رو به خودم باج میده ؟ 

ببخشید ولی غلط کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوشبخت میشه دخترشون

کی گفته خوشبختن؟

چون جلوی شما تاحالا گریه زاری نکرده از زندگیش خوشبخته؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دقیقا . بعد پولداریشون ختم در خونه و ماشین معمولیه . یعنی خانوادهای دحتر انقدر فقیرن؟ انقدر لنگ پولن ...

گویا واقعا همینقدر لنگ یه قرون دوهزار هستن بعضی ها

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ماسین خونه الان خیلیا ندارن الان داییم با ۴۰ سال سن نداره تازه داییم ازدواج کرده

پس اینکه میگید خوشبخت میشه حتی ثروت نیست؟

به یه لقمه غذا و لباس داشتن میگید خوشبختی؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ببخشید اینو میگم فامیلاتون کلا فکر شوهر دادن هستن اصلا فکر میکنم به روح و روان اون دختر که تو این سن ...

از خود دختره میپرسن اگه راضی بود ازدواج میکنن منم ۱۳ بودم ی خاستگار داشتم ولی گفتم نه دیگ برام هیچی نیومد

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

خب دنبال کم سن هست که جوون حس حال داشته باش

توروخدا اینو نگو توروخدا نگو 

دخترا تا به ۲۰ سالگی که میرسن تازه رحمشون کاملا آماده بارداری میشه 

قبلش این رخم هنوز بلوغ کامل نداره براهمین اینایی که تو سن پایین ازدواج میکنن ممکنه بچشون سقط بشه چون رحم نمیتونه نگه داره ،بنظرت رحمی که هنوز بالغ نشده ،بدنی که هنوز کامل شکل نگرفته این حرفا خوب درموردش بگی

دقیقا به همین خاطر کم ین انتخاب میکنن دیگه

بدترش اینه که استارتر میگه همه اینمدلی دختر شوهر میدن و خب چرا نه خوشبخت میشه دخترشون و انگار اینقدر جا افتاده که اصلا مسئله ی عجیبی نیست براشون

خب جز قشر فقیر محسوب میشن دیگه درست گفتم به همین خاطر دحترشون تو بچگی شوهر میدن چون پول غذاش ندارن

کاری به بقیه ندارم  من خودم ۱۲ سال مدرسه غیر انتفاعی خوندم  الانم ماهی سه چهار بار خرید لباس میرم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه