من همیییشه با این مواد (۳تخم مرغ/۲ونیم لیوان آرد/سه چهارم لیوان روغن و یه لیوان شیر/ا ق غ سر پر بکینگ پودر/شکر یه لیوان )تو قالب دایره ای ۲۰سانت درست میکردم و خیلی خوب پف میکرد منتها گنبدی شکل میشد
دلایل گنبدی شدن کیک رو بررسی کردم و واسه خودم به نظرم دلیلش این بود که آردش زیاد بود نسبتا
بنابراین امروز همون مواد بالا رو یکسری تغییر ایجاد کردم .تخم مرغ ۴ تا و آرد ۲لیوان و یک سوم /بکینگ پودر یه قاشق سر خالی)) و قالبم رو عوض کردم و تو قالب مستطیلی ۲۰ در ۳۰ ریختم مواد رو ولی ایندفعه اصلا پف نکرد
گنبدی نشداااا ولی پف نکرد
به نظرتون چرااااا☹️☹️☹️☹️