2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا ایندفعه کیکم پف نکرد ☹️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 42 پست

عزیزم من زرده وتخم مرغ جدا میکنم اول سفیده رو با نصف شکر میزنم تا قشنگ سفت بشه بعد که قشنگ فرم گرفت میذارم یخچال بعد زرده رو با بقیه شکر و هل و گلاب اینقدر میزنم تا قشنگ رنگش کرم بشه بعد شیر روغن میریزم آرد رو هم سه بار با بکینک پودر الک میکنم بعد میریزم تو زرده ها آخر سر سفیده رو میریزم یواش به ی طرف هم میزنم پفش نخواله خیلی نرم و لطیف میشه 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان کیکم رو توی فر گذاشتم اما از شیشه ک دید میزنم اینم پف نکرده امشب میخام سرزده برم کارگاه همس ...

اسم بچه تون یاسا؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
عزیزم من زرده وتخم مرغ جدا میکنم اول سفیده رو با نصف شکر میزنم تا قشنگ سفت بشه بعد که قشنگ فرم گرفت ...

ازین همزن لامپی ها بخر خوبه زن برادر من کلا ازونا داره 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من الان با پودر کیک گذاشتم اما بازم پف نکرده قالبم هنوز نصفه س پنج دقه دیگ هم تایمش تمامه

ای بابا چقد بد 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من الان با پودر کیک گذاشتم اما بازم پف نکرده قالبم هنوز نصفه س پنج دقه دیگ هم تایمش تمامه

شاید قالبت بزرگه چون مال من همیشه پف میکنه

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

نه گلم مه یاس و مهرسام خلاصه شده یاسام

آها متوجه شدم ممنون

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
عزیزم من زرده وتخم مرغ جدا میکنم اول سفیده رو با نصف شکر میزنم تا قشنگ سفت بشه بعد که قشنگ فرم گرفت ...

عزیزم منم دقیقا با همین روش درست میکنم همیشه خوب میشد ولی ایندفعه زیاد خوب نشد 

فقط اول روغن میزنم بعد شیر