2777
2789
عنوان

شب آرزوها (لیلةالرغائب)💫💫🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 128 پست
فداتشم مرسی😍😍اره امروز شد انار🤣 نههه سیب بزرگه، هفته بعد میشه بلوبری😁

ماشالا خوب اطلاعات داری چقد رشد میکنه ✨😂

خدا نگه داره واست

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                       https://daigo.ir/secret/6823770577

میشه برا منم از ته دلتون دعا کنین که زودتر مشکلات و مانع های منو عشقم حل بشن به هم برسیم؟ اسمم ایدا 

حاجتروا بشین🌸

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و واسم نوشتی و متاسفم از اتفاقی‌ک افتاده🤕🫂میدونم‌ مهربون ممنونم چه کنم شا ...

انشالله  مشکلی نباشه به حق همین شبو ماه عزیز  واقعا از ته دل از خدا میخوام هیشکی تجربه نکنه واقعا سخت بود خدا با دستای خودش نی نی تو نه نی نییا تو حفظ کنه سالم دنیا بیان مثل دختر من شرو شیطون باشن خستت کنن الان داشتیم واسه حرف  کو   دنبال کلمه میگشتیم میگه مامان فهمیدم  کو ن خوردی گفتم این دیگه چیه اخه  میگه مگه دیشب تو تلویزیون نگفت کو ن خوردی   یکم فکر کردم دیدم  کور خوندی  رو میگه 🤣🤣  گفتم دخترم اون کور خوندیه اصرار داره میگه نه بخدا گفت کو  ن خوردی 😅  بزور قانعش کردم 😂

اکیپ سوگلی های سایت#

واییی 😂😂😂🤣🤣 خدا دختر گلت رو حفظ کنه 💜

فداات  شم عزیزم همچنین اونقرگدر خندیدیما  اخه نیست کوردیم تو خونه فارسی حرف نمیزنیم  ولی خب ۳ ۴ سالش بود فارسی کلن بلد بود وبی کلمه رو اینجوری حالیش شده دیگه 😅😂

اکیپ سوگلی های سایت#

ماشالا خوب اطلاعات داری چقد رشد میکنه ✨😂خدا نگه داره واست

😁😁😁یه سر دارم سرچ میکنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میشه برا منم از ته دلتون دعا کنین که زودتر مشکلات و مانع های منو عشقم حل بشن به هم برسیم؟ اسمم ایدا ...

چشم رو چشمم🥰😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انشالله مشکلی نباشه به حق همین شبو ماه عزیز واقعا از ته دل از خدا میخوام هیشکی تجربه نکنه واقعا سخ ...

وااای نهههههه😂😂🤣🤣🤣 قربونش برم من شیرین زبون😍😍🧿🧿🧿🧿 ای خدا من غش، خدا حفظش کنه واست

ممنونم‌ مهربون

ممنون خوبم عزیزم 😍 آرزوم فعلا می دونی چیه دیگه الان ؟😄

جانم ارزوت چیه؟

بچه ها من خیلی غمگینم و مشکل بزرگی دارم اگ خواستین ب نیت اینکه تا لیلة الرغائب سال بعد تکلیف زندگیم مشخص شده باشه برام صلوات بفرستین اگ فرستادین منو لایک کنین منم ب نیتتون صلوات بفرستم 🥲♥️

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها )