جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نگو اینو خب مگه گفت نم نداده؟ببین من همچین چیزی دیدم توروخدا سرزنشش نکنید اون باید بره دکتر
طرفداری الکی نکنید کسی ک بچه میاره بمیره هم باید خوب از بچش مراقبت کنه..خودم بدترین مریضیروهم بکشم سروقتش با هر بدبختی شده هم تمیزش میکنم هم غذاشو میدم
بیا ناشناس حرفاتو بزن https://harfeto.timefriend.net/17248577849998 از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
تا وقتی یه چیزی رو با چشماتون ندیدید و جای اون شخص نیستید کسی رو قضاوت نکنید من و شما خبر نداریم چی ...
عزیزم هرچی به سرش اومده حتی مادر بچه حق آزار بچه رو نداره چه به عمد چه غیر عمد
واقعا چطور درد بچه رو درک نمیکنید و پشت مادر رو گرفتی؟ با این حرفاتون دارید بهش ترحم میکنید و حق میدید
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎