2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بصورت سنتی مسکن همیشه حلقه آخر در زنجیره تورم هست و در حال حاضر حداقل 30 الی 35 درصد از تورم جاری عقب هست.

اگه قصد خرید دارین هرچه سریعتر اقدام کنید.

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

باتوجه به قیمت سنگین مسکن نسبت به سایر نیازهای اساسی خانوار رکود مسکن همیشه وجود داره ولی به محض سرایت همون تورم معوق، بازار مسکن بطور نسبی رونق نصفه نیمه ای پیدا خواهد کرد

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

بازهم میگم!

اگه قصد خرید دارین هرچه سریعتر اقدام کنید. به سال بعد موکولش نکنید

باتوجه به قیمت سنگین مسکن نسبت به سایر نیازهای اساسی خانوار رکود مسکن همیشه وجود داره ولی به محض سرا ...

چه زمانی ببخشید یکم توضیح میدین مثلا من وی طلا بفروشم ملک بخرم ....پیش بینی راجع به طلا دارین؟

معاوضه طلا با ملک همیشه کار درستی بوده

طلا توی مملکت ما همیشه روبه بالاست چون هم دلار داخل گرون میشه و انس هم بعلت تورم جهانی روبه بالاست.

به نظر من با شروع بکار دولت ترامپ و با تقویت ارزش دلار انس جهانی یه کم کاهش پیدا میکنه ولی وقتی دولتش افتاد رو غلطک روند صعودی انس هم شروع میشه و بالتبع طلا در داخل ایران هم گرون میشه

خیلی خیلی ممنونم

خواهش میکنم.

لطفا تاپیکهای من که عمدتا طنز اقتصادی هستند بخونید.

موفق باشید.