2777
2789

با عرض پوزش ازهمه شازندیا اگر کسی اینجا هست 

من خودم تا حالا چندین برخورد داشتم نه یکی نه دوتا نه سه تا 

زیاد ،چون زیاد  رفتم اونجا ،زیاد خوب نیستن 

البته همه جا همه جور آدم پیدا میشه ولی هرچی که سرراه من قرار گرفت دورو و دغلکار بودن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با عرض پوزش ازهمه شازندیا اگر کسی اینجا هست من خودم تا حالا چندین برخورد داشتم نه یکی نه دوتا نه سه ...

دفعه اول رفتیم از شانس گندمون خوردیم به اینایی که دنبال درست کردن صحنه هستن پول بگیرن ،از اینا که خودشون میندازن جلو ماشین یا صحنه زنی میکنن ،خوشبختانه دیگ پلیسم میشناختش ،آخرش ختم بخیر شد

بین ملایر و اراکه ک بیشتر سمت اراک میشن فک کنم بیشتر میگن خسیسن

بله میدونم کجا هست شازند شازند تو استان مرکزی فقط لر هستند بعد اراک و و دلیجان فارس هستند بقیش به سمت ساوه دیگه ترک هستند خسیس نیستند مثل بقیه لر ها هستند دیگه فرقی ندارن

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
نه اصلا خوب نیستن بخصوص با غریبه ها باهمه لرها فرق دارن با پنبه سر میبرن بسیار درو و خسیس وآدم بدور

از همین الان ک فقط دوستیم باهم خاله هاش کرم میریزن

ینی خوبن ب نظرتون؟

من با توجه به اینکه میگم لر هستن میگم آدمای خوبی هستند حالا اگه فرق داشته باشن الله اعلم

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.