2777
2789

دوستان اگر خودتون شاغل هستید باز هم سعی کنید همسرتون را بدعادت نکنید. خیلی مودبانه و با سیاست جوری رفتار کنید که دیگران اجازه دخالت به خودشون در زندگی شما ندهند. من بدم میاد چیزهایی که به عقل خودم هم میرسه مادشوهرم دوباره و سه باره و چهارباره بهم بگه. من 4 ماهی میشه که به دلایلی بیکار شدم. مادرشوهر تقریبا هفته ای یکبار زنگ میزنه، ابراز دلسوزی میکنه و سفارش میکنه دنبال کار باشم!چرا؟ چون از اول زندگی تمام حقوقمرا در خانه خرج می کردم و میترسه به پسرش فشار بیاد!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازاول بدکردی،الانم محترمانه به شوهرت بگو که مادرش دخالت نکنه ناراحت میشی.منم ازاین ناراحتم کل زندگیمو صرف بچه کردم یه حرفه یادرامد ندارم وهمیشه باید بزور از شوهرم پول بگیرم خجالت می کشم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
دفعه بعدی زنگ زد جوابشو نده زنگ زد بگو دوس دارم بشینم تو خونه میخوام از این به بعد استراحت کنم

من از اینکه بقیه برام دنبال کار بگردند متنفرم. تازه پسر دبستانی، مادرپیر هم تو خونه دارم. یکیار هم بهش گفتم دلسوزی شما فقط انرژی منفی میده به من. دوباره امروز زنگ زده!

ازاول بدکردی،الانم محترمانه به شوهرت بگو که مادرش دخالت نکنه ناراحت میشی.منم ازاین ناراحتم کل زندگیم ...

البته من خودم هم عادت دارم دستم تو جیب خودم باشه ولی دوست ندارم نصیحتم کنند!

من از اینکه بقیه برام دنبال کار بگردند متنفرم. تازه پسر دبستانی، مادرپیر هم تو خونه دارم. یکیار هم ب ...

چقدر رومخ این بشر ،بحث دلسوزیم نیست بحث بقول شما یوقت به پسرش فشار نیاد

خیلی حرصم میگیره از خانواده هایی که از عروس انتظار دارن خرج پسرشونو بده

دخترعمم بخاطر این قضیه جداشد مامان پسره بهش گف چون تو ماشین داری و پول درمیاری ماشینو حقوق این پسر بزار برسه ب اون یکی پسرم 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞