2777
2789
عنوان

وقتی کاری از دستتون برنمیاد لطفا نصیحت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 28 پست

مادر شوهر منم اوایل هی اگهی شغلی میفرستاد 

خودش شاغل بود و انتظار داشت منم برم سرکار 

ی بار جلو جمع خودشون ک بحث و باز کرد گفتم خداروشکر پسرتون سرش به تنش می ارزه با جربزه است 

هروقت دیدم از پس مخارج خونه برنمیاد منم کمکش میکنم

البته این رو هرکسی جواب نمیده مادرشوهر من خیلی ب پسراش مینازه کسر شانش شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دوست دارم خودکفا باشم از کارمندی دیگه زیاد خوشم نمیاد بعد از 20سال کار کردن ولی نمی خواهم عجولان ...

ببخشید من الا خیاطی میکنم

و دارم درس میخونم کارمند بشم

چرا گفتین دیگه کارمندی دوست ندارید

حقوقتون چطور بود 

یکم از تجربتون بهم بگید 

من از اینکه بقیه برام دنبال کار بگردند متنفرم. تازه پسر دبستانی، مادرپیر هم تو خونه دارم. یکیار هم ب ...

خیلی رک بگو دیگه تصمیم ندارم کار بکنم این اگهی هایی هم ک میفرستید ب درد من نمخوره خودتون اگه خیلی مشتاقید براتون چندتا اگهی شغلی خوب دارم بفرستم!

وااااا این کار میکنه ک بده به اونا؟😐😐😐😐😐

اره وضعش خیلی خوبه خودش ولی دید اونا نمیفهمن جداشد تو نامزدی

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
ببخشید من الا خیاطی میکنمو دارم درس میخونم کارمند بشمچرا گفتین دیگه کارمندی دوست نداریدحقوقتون چطور ...

ببین من اتفاقا در یک جای خوب با حقوق خیلی خوب و کار نسبتا راحت کار می کردم بنابراین توقعم هم از کارم بالا رفته. اگر خیاط حرفه ای بشی فکر کنم درامدت خیلی بیشتر باشه از کارمندی!من الان به شرطی دوباره کارمندی میکنم که کار و حقوقم از قبل بیشتر باشه!

اره وضعش خیلی خوبه خودش ولی دید اونا نمیفهمن جداشد تو نامزدی

مشخصه دختر عاقلیه 

بهترر👌

حااا همین دختر یه قرون بده دست خواهر یا مادر خودش جنگ به پا میکرد همون مادرشوهره

مشخصه دختر عاقلیه بهترر👌حااا همین دختر یه قرون بده دست خواهر یا مادر خودش جنگ به پا میکرد همون مادر ...

اتفاقا همه ی این بلاهارو بدتر ازاینارم سرش اوردن 

جز پسرشو خودش کسی ضرر نکرد بعضیا واقعا نفهم هستن

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞