2777
2789
عنوان

مامانم گفت عمدی میکنم تا تو دق کنی

301 بازدید | 19 پست

ازش خیلی میترسم چون همش میخواد منو تحقیر و تخریب کنه بعد کسی مشکل براش پیش اومد جدا شد مث سقه سیاه گفت اگه توام اونجوری شدی چی انگار خوشحال میشه و من درمورد خواستگارام داشتم میگفتم گفت ای گوز و مسخرم میکرد همه دوسم داشتن میگفت همه ازت بدشون میاد

الانم بهم گفت تو سر تا پات ایراده 😳😳😳😳😳

هرچیم باهاش صحبت کردم که خودشو اصلاح کنه و این خیلی به نفعشه گفت عمدی برعکسشو میکنم تا تو دق کنی🥺🥺🥺🥺🥺

همیشم میگه میرم تو فامیل آبروتو میبرم و همه ازت بدشون میاد در صورتیکه همه دوستم دارن

وقتی غذا درست میکنم سریع همونو میره درست میکنه و 

همش گره میفته تو کارام با وجود این جور شخصی در کنارم انگار تو قفسم  چطور میتونم راهم باز باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندسالشه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

مامان❌

نامادری سیندرلا✅

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

جشنواره ی طلای رایگان  روز پدر بانک مرکزی شروع شد 

وای بچه ها وال گلد به ازای ثبت‌نام ۵۰۰ هزار طلا قابل نقد شدت می ده زیر نظر مستقیم بانک مرکزی😍🥳 

سریع لینک زیر کپی کن و مرورگر وارد کن

https://wallgold.ir/app/login?referralCode=nyynm 

فقط کد ملی و تاریخ تولد صاحب شماره برای اینکه بفهمن جعلی نیستید 😍😍😍😍

۶۰

وا سنشم کم نیس  پس چرا حسودی میکنه بهت

زیاد جلو چشمش نباش زیاد باهاش حرف نزن هیچ چیو بهش توضیح نده 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪