2777
2789
عنوان

امروز تو ارایشگاه ی خانمه حرفایی میزد ک ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینو نمدونم ولی بچه ام سقط شد اونقد حال روحیم بد بود ب دعا اعتقاد نداشتم ولی ب ته خط رسیده بودم رفتم دعا نویس گفت چل افتاده روت فلان تاریخ برو غسالخانه هیچکس هم نفهمه رفتم رو تخت ک جنازه میشورن چن بار رد شدم و چرخیدم و خانم اونجا برام به نخ برید نمدونم کفن بود چی بود گفت ببر تو قبر کهنه دفن من و برنگرد و از قبرستون خارج شو

۴۰روز بعد هم مجدد باردار شدم تجربه واقعی خودمه من اونقدر افسرده بودم گفتم برم اینم امتحان کنم 

دعانویس ۳۰هزار گرفت 

تو غسالخانه هم فک کنم ۳۰

این عامیانه است به شخصه با اندک اطلاعاتی که توی زمینه متافیزیک دارم داستان از این قراره انرژی ها به سمتی میرن که در ذهن بک فرد گیرنده داشته باشن اگر فرد گیرنده ارتعاشات مثبت داشته باشه هر نوع طلسمی هم که بزنه نمیتونه به این شخص نفوذ کنه و برعکس اگه شخصی واقعا ضعیفی ترسو باشه طلسم اثر داره براش بدم اثر دارهههههههه تا اخر عمرم اثر داره ببین همه ی طلسم و دعا ها انرژی هستن و این انرژی ها به جایی میرن که امکان رشد قوی شدن داشته براشون

به خاک سیاه بشینن اینطور آدمامن یه فامیل دارم میگه چشم سومم بازه با جنا درارتباطم فلانم اونقد میترسم ...

هیچ گوهی نمیتونه بخوره 

اگه می‌تونه بخوره بره به زندگی خودش برسه یا پیشبینی کنه

دوست عزیز منم آرایشگرم از این چیزا می‌گه ولی همش دروغه میگه شکست میخوری ولی نخوردم هر ک ص شعرای به دهنش میاد میگه ولی هیچ کدومو باور نمیکنم