2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیتروژنا میزدم خوب بود ولی اصل نیست بار اخر گرفتم فعلا هیچی نگرفتم بزنم

منم نیتروژینا دارم داره تموم میشه کاسه ی 

واقعن گرونه بودجم نمیرسع 

میخام یه آبرسان خوب با قیمت مناسب بگیرم مدام بزنم چون پوستم دهیدراتس 

شما کدوم مدل آبرسانشو میزنین ؟

دخترام و پسرم بخاطر شماست ک زنده ام
منم نیتروژینا دارم داره تموم میشه کاسه ی واقعن گرونه بودجم نمیرسع میخام یه آبرسان خوب با قیمت مناسب ...

بله دقیقا تازه گرون که شده هیچی معلومم نیست محصول اصل میدن یا فیک منم کاسه ای دارم واترژل میزدم چون پوستم چربه

به نظرم از یه فشیال کار یا کسی که توی پوست تخصص داره بپرسید منم میخوام برم فشیال فعلا هیچی نخریدم تا ازشون بپرسم چه مارکی خوبه

من تقریباً همه ی برند های معروف و بعضاً لوکس رو استفاده کردم و در نهایت الآن مدتیه که از برند های کرده ای استفاه می‌کنم. 

تمام محصولات پوستیم از جمله آبرسان، مرطوب کننده شویندهها، تونر، بایه بردار ها، ضد آفتاب، رتیونل و … همه رو از برند های کره ای گرفتم و به شدت راضیم 

تاثیر مثبتی که ازشون دیدم بیشتر از برند های مطرح جهان نباشه کمتر نیست. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

نکته ی جالبش اینه که عملکرد بی نظیر و فوق‌العاده ی محصولاتش با قیمت خیلی مناسب تر از برند های مطرح عرضه میشه. 

اصلا توی کره شما معمولا کره ای داخل سفورا نمی‌بینی! چون همه فقط و فقط از محصولات خودشون استفاده می‌کنن. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
بله دقیقا تازه گرون که شده هیچی معلومم نیست محصول اصل میدن یا فیک منم کاسه ای دارم واترژل میزدم چون ...

عزیزم من نمیتونم فشیال بزم بنا به دلایلی ...

شما اگ رفتین ممنون میشم منم‌تگ کنین بگین چه آبرسانی معرفی کردن پوستتون چربه ؟

ماله من چربه منافذ باز دارع مستعدد جوشه و دهیدراتس

دخترام و پسرم بخاطر شماست ک زنده ام

من پوست مختلط و حساسی دارم با همه چیز جوش زدم حتی با رویوال که اصلا مواد جوش زا توش نداره من پوستم حساسیت داد.  رفتم دکتر ابرسان راکوتن نوشت. ابرسانیش عالیه حتی منافذ ریزمم بست باعث جوش هم نشد اما رفتم ترکیباتشو دیدم خوشم نیومد. هم الکل داره هم پروپیلن گلایکول. و چیزای مفید و ترمیم کننده ی زیادی نداره

حالا گفتم دو سه دوره همینو استفاده میکنم که یکم پوستم جون بگیزه چون بی نهایت کم اب و بی جون بود الان خیلی بهتر شده. بعد سر صبر واسه راکوتن یه جایگزین پیدا میکنم

الهی به امید خودت...