2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7079 بازدید | 183 پست

ول‌کن  بابا الان گرونیه اوضاع خرابه دلار شده ۸۰ بچسب ب زندگیت 

ب مادرشوعرت بگو دوستم همش میگفت خوش بحالت منم برای اینکه چشم نخورم الکی گفتم باخانواده همسرم مشکل دارم 

چون میدونم زود چشم میخوریم 

ترسو نباش

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.لطفا لایک نکنید بجاش کامنت بذارید

والا😅بات بد بشن یا خوب تا ۵۰ سال دیگه اینجوری ک نمیمونن یه موضوع دیگه پیش بیاد یادشون میره و فقط مو ...

دقیقا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ته هنر و عرضه ی زندگی کردنتون همینه؟

تقی به توقی میخوام طلاق بگیرم

یاد نگرفتین برای زندگی و حفظ زندگی بجنگین؟؟

اشکال نداره،این تجربه باعث میشه یاد بگیرین دیگه غیبت نکنین که وقتی مثل الآن مچتونو گرفتن شرمنده نشین

هستن زنای دیگه که خیانت شون هم فاش میشه سر زندگی شون میمونن، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خب شوهرم که بعد از منم میتونه با یکی بهتر از من ازدواج کنه الان اگه بخوام زندگی کنم تا آخر عمر باید ...

اینو بدون تا ابد قطع رابطه نمیونید اما هرگزم رابطتون مثل قبل نمیشه اینو منی میگم که ۱۲سال ازدواج کردم و برعکس حرف بد از طرف خانواده شوهرم شنیدم اما فک نکنم با همسرت به طلاق بینجامه

ول‌کن بابا الان گرونیه اوضاع خرابه دلار شده ۸۰ بچسب ب زندگیت ب مادرشوعرت بگو دوستم همش میگفت خوش بح ...

اره ایول این خوب اسی سیاست داشته باش بابا 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اونا به من بی حرمتی نکردن من دیگه خجالت میکشم باهاشون صحبت کنم چون دیگه حتی بهم نگاهم نمیکنن اونی که ...

بخاطر این اونوقت میخوای طلاق بگیری ؟

تازه میگی بی حرمتی ای ام نبوده که

من فکر کردم منظور از اینکه دیگه حرمتی باقی نمونده اینه که بهت بی احترامی کردن .. وا .

خب شوهرم که بعد از منم میتونه با یکی بهتر از من ازدواج کنه الان اگه بخوام زندگی کنم تا آخر عمر باید ...

شما اصلا به روت نیار بعد از یه مدت فراموش میشه اگه میخواستن به شوهرت بگن تا حالا گفته بودن اگر هم باز خواستت کردن بگو دوستم خیلی حالش بد بود فقط خواستم دلداریش بدم که بفهمه مشکلات تو همه خانواده ها هست یه ببخشید هم بگو تمام

نه بابا دوستم بود

خانواده شوهرت ب چپت،مردم تو رو خانواده شوهر میگن ب ی ورشون خم نیس تو بخاطر اونا ک شنیدن میخوا طلاق بگیری چقد تو ساده ای

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم