2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 183 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ول‌کن بابا الان گرونیه اوضاع خرابه دلار شده ۸۰ بچسب ب زندگیت ب مادرشوعرت بگو دوستم همش میگفت خوش بح ...

آخه حرفام واقعا خوب نبود ولی دست خودمم نبود دیگه داغم تازه شده بود کاش غیبت نمیکردم که ب اینجا نمیکشید 

آخه حرفام واقعا خوب نبود ولی دست خودمم نبود دیگه داغم تازه شده بود کاش غیبت نمیکردم که ب اینجا نمیکش ...

خب چی گفتی

چجور شنیدن؟

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی یا تاپیکت سرکاریه یامسخرمون کردیخب بیاکامل توضیح بده

چیو توضیح بدم بابا 

داشتم با دوستم دردو دل میکردم میگفتم اینو کم گذاشتن اینجوری رفتار کردن باهام یدفعه درو باز کردم دیدم پشت درن و یه سلام خیلی سرد دادن و رفتن اخمم کرده بودن ناراحت بودن دیگه مشخص بود شنیدن چون من هیچوقت اینجوری ندیدمشون 

مگه چی گفتی که شوهرت بفهمه طلاقت میده؟

اول روی اعتماد به نفست کار کن یعنی چی میتونه با بهتر از من ازدواج کنه 

بعدم اگه حرفایی که زدی راسته از چی ناراحتی؟اصلا به روی خودت نیار که چی گفتی و اونا چی شنیدن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
دیوانه چیزی هستی?ب روت نیار. اگ اسم اوردن بگو من راجب دوست دیگم فلان کس صحبت میکردم

آخه حرفام یجوری ضایع بود که هیچ جوره نمیتونم انکارشون کنم خیلی بد بود 🥲

چیو توضیح بدم بابا داشتم با دوستم دردو دل میکردم میگفتم اینو کم گذاشتن اینجوری رفتار کردن باهام یدفع ...

خب تو خلوتت داشتی دردو دل میکردی

شاید اونام پشتت خیلی چیزابگن،اصلا به روی خودت نیار

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه چی گفتی که شوهرت بفهمه طلاقت میده؟اول روی اعتماد به نفست کار کن یعنی چی میتونه با بهتر از من ازد ...

غیبت کردم دیگه گفتم دیگه اتفاقیه که افتاده ازدواج که کردیم پشیمونم و این داستانا حرفام اصلا جالب نبود اون لحظه یاد اذیتای قبلشون افتاده بودم عصبی بودم یه چیزی گفتم اینا همونو شنیدن 

چیو توضیح بدم بابا داشتم با دوستم دردو دل میکردم میگفتم اینو کم گذاشتن اینجوری رفتار کردن باهام یدفع ...

اصلا برات مهم نباشه حقیقت رو گفتی دیگه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خب تو خلوتت داشتی دردو دل میکردیشاید اونام پشتت خیلی چیزابگن،اصلا به روی خودت نیار

نمیگن اصلا خیلی خانواده مودبین 

دوران عقد خیلی مشکل داشتم ولی بعد عروسی خیلی خوب شده بودن که گند زدم دیگه