2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6253 بازدید | 181 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیوانه ای دختر مردم صد بار تو روی هم همه چی میگن طلاق نمیگیرن خوب یه مشکلاتی داشتی درددل کردی یه مدت بگذره حل میشه والا خانواده شوهر چه خوبشون بگی چه بد فرقی نداره به حالشون

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

خب شوهرم که بعد از منم میتونه با یکی بهتر از من ازدواج کنه الان اگه بخوام زندگی کنم تا آخر عمر باید ...

چی گفتی مگه؟

چجور شنیدن؟

به روت اوردن

لطفا تاپیک میزنی کامل توضیح بده

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولکن بابا حرف دلت بوده دروغ ک نگفتی

والا😅بات بد بشن یا خوب تا ۵۰ سال دیگه اینجوری ک نمیمونن 

یه موضوع دیگه پیش بیاد یادشون میره 

و فقط موقعه ای ک بلهاشون بد بشی یادشون میاد

📍اصفهان_شمال

خب شوهرم که بعد از منم میتونه با یکی بهتر از من ازدواج کنه الان اگه بخوام زندگی کنم تا آخر عمر باید ...

اگ مرد بوده بگو زنه. یکم بفکر زندگیت باش اگ میخای طلاق بگیری چرا ازدواج کردی. ملومه صدتا هس هم واسه تو هم شوهرت

اما ب بعد طلاقم فکر کن

ديوار حاشا بلنده بابا

گردن نگير 

بگو دوستم داشت طلاق ميگرفت ، خواستم دلشو رحم بيارم كه فكر كنه همه مشكل.  دارن فقط خودش نيست 

بد و بيراي ناموسي اگر نگفتي بهشون ، اصلا نارحت نشو

توي همه زندگي ها پيش مياد 

اونی که داشتی از سختیای زندگیت براش میگفتی کی بوده؟ مشاور یا ادم عادی؟اگر مشاور نبوده پس ایراد از شم ...

اونا به من بی حرمتی نکردن من دیگه خجالت میکشم باهاشون صحبت کنم چون دیگه حتی بهم نگاهم نمیکنن 

اونی که باهاش دردو دل کردم دوستم بود داشتم اینجوری میگفتم تا فکر نکنه فقط خودش مشکل داره