2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 183 پست
ینی واقعا خانواده بدی نبودن تو الکی پشت سرشون گفتی؟؟؟؟ اگه واقعیت روگفتی مشکلت چیه دیگه

ببین راستش من دوران عقد خیلی اذیت شدم با حرفاشون و کاراشون ولی بعد عروسی همه چی اوکی شد دوستم راجب عقد و عروسیش صحبت کرد و اینکه ناراحته منم بهش دلداری دادم گفتم مال من از مال توام بدتر بود و دیگه قسمتمون بوده و شروع کردم براش تعریف کردن و .... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم مشکل از خودشونم بوده اونا یکاری کردن که تو حس بد داشته باشی و بخای درددل کنی اگر کاری نکرده ...

افرین منم شدیدا حس میکنم کم سن و بی تجربه ن که فکر میکنه رسیده به آخر خط 

یا شایدم خانواده شوهر رو برا خودش خیلی بزرگ کرده

خب بین همه خانواده های شوهری سرد شدن پیش میاد حالا به هر دلیلی ک باشهاین کارو نکن زناگه بدونی بعضیا ...

عموم عاشق یه دختر از یه خانواده سطح پایین و بسیار بی فرهنگ میشه و باهاش ازدواج میکنه 

این زن عمو ادم بسیار بسیار بی تربیت و وزه ایه اسایش  همه رو نابود کرده 

یه بار با مامان بزرگم بحثش میشه مامان بزرگم بهش میگه سیما جان این رفتار در شان شما نیست 

دممممپایی برمیداره پرت میکنه به مامان بزرگم که به تو ربطی نداره من چطور رفتار میکنم سگ پیر💀😶

و هفته بعدش جمعه پررو پررو سر سفره مهمونی خانوادگی خونه مامان بزرگم نشسته بود ته دیگ میزد تو خورشت میخورد 🤡

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
اگه بگم دیگه دوست ندارم طلاقم میده فقط طلاق غیر حضوریم داریم ؟ نمیخوام باهاش روبه رو بشم حقیقتا یکم ...

اون غیرحضوری زمانی که حق طلاق با تو باشه تو حق طلاق نداری پس بشین خونت اگه شوهرت بخاطر غیبت بخواد طلاقت بده میتونه ولی هیچ مردی به این دیلی زنشو طلاق نمیده اصلا چیز مهمی نیست چند روز با هم سرد میشین بعد همه چی اوکی میشه 

ول کن بابا حرف باد هواست. من هم عروسم هم خودم زن داداش دارم واقعا اگ از زن داداشم بشنوم بعد یه مدت ی ...

خب خانواده شوهر منم همینجورین برای اینکه زندگیمون خراب نشه هیچی نمیگن اما من واقعا نمیخوام تا آخر عمر با خجالت و شرم تو چشماشون نگاه کنم حتی روم نمیشه خونشون برم