2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7129 بازدید | 183 پست
ببین راستش من دوران عقد خیلی اذیت شدم با حرفاشون و کاراشون ولی بعد عروسی همه چی اوکی شد دوستم راجب ع ...

به هرحال پس راستشو گفتی

اونا باید شرمنده باشن چون فهمیدن هنوزم اون کاراشون یادته

نه اونا فالگوش نبودن حیاط ما مشترکه اومده بودن خونه

بیخیال بابا اگه مشکلت اینه اصلا گردن نگیر نهایت به روت اوردن حاشا کن ی جورایی جمعش کن به نظرم با ی مشاور حرف بزن خیلی خوب میتونه کمکت کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزار راهنمایی کنم منم با خانواده شوهرم مخصوصا خواهر شوهرم خیلی مشکل داشتیم خدارو شکر کم کم مشکل حل شد بله سنت کمه تحت تاثیر سنتی اصلا به طلاق فکر نکن یه کادو برا مادر شوهرت بخر برو ببوس بگو ببخشید عصبانی بودم متوجه نشدم چی گفتم تمام

نه بابا این دیگه از چشم شوهرش افتادهمسلما مرده زود طلاقش میده که اصلا دیگه نبینتش

نه هیچ مردی واسه این طلاق نمیده حتی اگه میخواد طلاق بده خب بده دیگه نیاز نیست اسی مهریه ببخشه درخواست طلاق بده بهتره شوهرش طلاق بده

ببین آخه من خیلییی حرف بدی گفتم گفتم کاش ازدواج نمیکردم خانواده های بهترم بودن خب این خیلی بده خیلیی ...

چه موقعیت بدی برات پیش اومده 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
ول‌کن بابا الان گرونیه اوضاع خرابه دلار شده ۸۰ بچسب ب زندگیت ب مادرشوعرت بگو دوستم همش میگفت خوش بح ...

افرین چه حرف خوبی 

راست میگ میشه اینجوری بگی حالا یه عذرخواهی کوچیک و یه کادو ،شیرینی چیزی از دلشون دربیار دوقطره اشکم چاشنی کن تموم میشه

زندگیت با ارزش تر از این حرفاست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40