2777
2789
عنوان

بین منو خانواده شوهرم بی حرمتی شده میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7128 بازدید | 183 پست
خب شوهرم که بعد از منم میتونه با یکی بهتر از من ازدواج کنه الان اگه بخوام زندگی کنم تا آخر عمر باید ...

خب بذار بفهمه بعد طلاقت بده

دیدت به طلاق خیلی فانتزیه که این مدلی میگی

طلاق به شدت سخت و بعد طلاق خیلی سخت تر هم میشه 

یکی از مسخره ترین دلایلی هست که واسه طلاق شنیدم

خب خانواده شوهر منم همینجورین برای اینکه زندگیمون خراب نشه هیچی نمیگن اما من واقعا نمیخوام تا آخر عم ...

برو ببوسشون دیگه واقعا داری لوس بازی در میاری

غیبت کردی عذرخواهیم نمیکنی؟

یه دختر خوب😂😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجبور بودی غیبت کنی؟حالا حال دوستت مهم بود یا زندگین گند زدی وسطش؟بچه بازیا چیه

بابا خب دردو دل کردیم حالم خوب نبود یاد گذشته افتادم بدتر شدم میخواستم به اونم دلداری بدم که ....

برو ببوسشون دیگه واقعا داری لوس بازی در میاریغیبت کردی عذرخواهیم نمیکنی؟

نه نمیکنم چون واقعا میدونم دیگه براشون اهمیتی نداره از چشمشون افتادم پس همون بهتر که دیگه اصلا همو نبینیم 

تو که قید زندگی رو زدی 

اگه حرفات درست بوده پاش وایستا و از حرفات دفاع کن 

حتی اگه با دعوا جدا بشی خیلی بهتر از این هست که همینجوری الکی جدا بشی

اگر هم درست نبوده عذرخواهی کن

اونا پشت در فالگوش وایسادن زشت نیست حتی در نزدن همین جور مث چی سرشون انداختن اومدن توو  اونوقت دو تا درد دل و دق و دل خالی کردن زشته؟ 

بابا من زیر پشت و لگد شوهرم بود مادر سلیطه اش پشت در فالگوش وایساده بود البته اون بعد چن روز به رکم اورد هر فحشی از دهنش دراومد بار خودم و خانوادم کرد پیرزن اخرشم با پسرش نقشه کشیدن طلاهام ازم  دزدیدن به هوای یر زدن منو بردن خونه بابام اونم بعد یک ماه بعد ماجرا بلافاصله درخواست طلاق دادن

الیته خودم الان به ف. ا. ل نیک میگیرم پسره فقط از مادرش دستور میگرفت مادرشم ی ادم بی نهایت سلیطه و دریده بود و کینه ای و رییس یعنی پیاده روی میرفتیم باید کفشامون میزاشتیم زیر بغلمون اینقدر پسره میترسبد از ننه اش

نه نمیکنم چون واقعا میدونم دیگه براشون اهمیتی نداره از چشمشون افتادم پس همون بهتر که دیگه اصلا همو ن ...

خب بیفتی 

چی میشه؟ 

تو پستای قابلیت زدی به شکل نوکر و کلفت میبیننت که 

دیگه از چشم افتادنی نبوده که 

اتفاقا بفهمن ازشون ناراحتی که بهتره

اجازه بده با احترام حرفاتو نپذیرم چون از عقل به دوره تو کجا بودی که خانواده شوهرت حرفاتو شنیدن؟؟

من تو خونم حیاط خونم کوچیکه ما باهم تو یه حیاط زندگی میکنیم رفته بودن بیرون من فکر کردم کسی خونه نیست بعد راحت صحبت کردم بلافاصله صحبتم تموم شد درو بازکردن دیدم تو حیاطن و خیلیم ناراحتن 

بابا خب دردو دل کردیم حالم خوب نبود یاد گذشته افتادم بدتر شدم میخواستم به اونم دلداری بدم که ....

حالا اون بیاد دلداریت بده

میدونی طلاق گرفتن چقدر سخته؟

یکم فکر کن شوهر شلوار نیست بندازی دور بگی یکه دیگه میخرم ممکنه تا آخر عمرت دیگه ازدواج نکنی

یه دختر خوب😂😍
اونا پشت در فالگوش وایسادن زشت نیست حتی در نزدن همین جور مث چی سرشون انداختن اومدن توو اونوقت دو تا ...

نه اونا فالگوش نبودن حیاط ما مشترکه اومده بودن خونه