2777
2789

پارتنر های خوبی گیرشون میاد

هرروز دسته گلای بزرگ و گرون

کادوهای مختلف

احترام و تعهد و همه چی باهم نصیبشون میشه...

بعد جالب اینه که این مدل دخترا هیچ برتری نسبت به بقیه ندارن

ینی طرف نه خیلی خوشگلتره از بقیه

نه اخلاقیات خوبی داره

نه هیچ چیز خاص دیگه ای

الان داشتم پیج یه دختره رو میدیدم تو اینستا...حسودی نکردما ولی گفتم چرا من نه؟

پسره سرتاسر پیجش یه نشونه از دختره گذاشته بود که همه بفهمن پارتنر داره

اون وقت طرف من یه شاخه گل نمیگرفت سال ب سال

فالوم نمیکرد میگفت نمیخوام دوستام پیدات کنن!!!!😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂 

بخدا ی بختشون سفیده ب فیس طرفم ربطی نداره

مشتری مامانم اندام داره نایسسسس قیافه صدا پوست بدون لک چشا بادومی اصلا هرچی بگم کم گفتم خیلیم دخترع پاکیه بار اول ازدواج کرد طرف ب زنداداشش چشم داش بار دوم ازدواج کرد طرف معتاده 

چی بگم موندم بخدا

دختره فقط یه هایلایت داشت از گلایی که از پسره گرفته بوددیگه چیشو باور نکنم

اینایی که تو اینستا اینقد خودنمایی میکنن بیشتر برا جذب فالوور هست

کار ندارم رابطه تو با پارتنرت خوب نبوده

ولی بدون اونی که رابطش خوبه اینقد نمیاد همه جا جار بزنه همچیو

بابت اینکه اینطور خانوما ت انرژی زنانگی هستن عزیزم 

یه مرد هم جذب انرژی یه خانوم میشه نه قیافه که الان فقط همه ذهنها رفته بسوی خوشگلی چهره خب وقتی یه آقا هی خانومای ب ظاهر زیبا ولی تو خالی میبینه به سمت ازدواج نمیره چن اصلا تفاوت نمیبینه که همگی مثل همدیگه ت یه فرکانسن دخترا 

اما وقتی با یه خانوم که ت انرژی زنانگی و کاریزما..... روبرو میشن با خودش میگه این همونه که بایدی که باشه

بله برای اینکه

ببین عزیز هیچ رابطه‌ای بی نقص نیست همه روابط یسری نقص‌ها دارند همین اینستاگرامی که صحبتش رو میکنی شما فقط پیج طرفو میبینی از روی همون پیج قضاوت میکنی ولی مشکلاتی که درون اون رابطه‌اس دیده نمیشه و همین اون رابطه ارو بی نقص جلوه میده با اینکه اینطور نیست 

یسریام که واقعا روابط موفقی دارند به بخت و اقبالو شانسشون ربطی نداره 

خوشبخت شدن در انتخاب درسته وقتی انتخاب درست داشته باشی بخت و اقبال و خوشبختی همه باهم در خونتو میزنه 

بنظرم دقت در انتخاب کردن مهمه و وقتی که فرد مدنظر و درستتو پیدا میکنی اون فرد شمارو کامل میکنه و شما به اوج ارامش رو درون اون رابطه میبینی