2777
2789

🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چی

حس ششمی؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی اگه چیزی دیده بشه توسط کسی که ما قبول نداریم اینو قابل تغییر است

ینی چی؟

بپرس حسمو میگم

میشه لطفا برای منم بگید لطفا

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

ینی چی؟

مثلاً یکی میگه فردا فلان میشی فلان خطر 

با صدقه میتونی اون خطر دفع کنی با صله رحم 

تقدیر هر چقدر محکم محکم باشد با دعا قابل تغییر. است

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

حتی اگه چیزی دیده بشه توسط کسی که ما قبول نداریم اینو قابل تغییر است

میگم من چند بار با شما صحبت کردم اجازه هست بپرسم به نظرتون چرا کارام همیشه تا داره اوکی میشه یهو وسطش یه اتفاقی میوفته که میبرم 

تا حد فکر نابودی خودمم جلو میرم؟

مثلاً یکی میگه فردا فلان میشی فلان خطر با صدقه میتونی اون خطر دفع کنی با صله رحم تقدیر هر چقدر محکم ...

مرسی 

دقیقا حرفتون جواب فکر هست که الان میکردم باورم نمیشه 

الان دغدغه ام همین بود

مثلاً یکی میگه فردا فلان میشی فلان خطر با صدقه میتونی اون خطر دفع کنی با صله رحم تقدیر هر چقدر محکم ...

عزیزم شما حس ششمی میشه بگی از من چی حس میکنی ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

نمیدونم ماشینشو حسم رو ۲۰۶ سفید مدل sd ولی پزشکی ،خودت میدونی خوندنت خوندن اصولی نیست تلاش کن ولی ای ...

مرسی