2777
2789
عنوان

مهاجرت به چین یا کشورهای عربی همسایه شرایطش رو میدونین بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 85 پست
خیلی دل داری اونا همون وهابی های شیعه کش هستن تاحالا هم نشنیدم کسی بره عربستان سعودی حتی مکه تو مهمو ...

نه اصلا از عربستان بدم میاد ....به طور کلی دارم میپرسم و ایتکه من زندگی سختی داشتم ...خیلی سخت گذشت میخوام اونایی که ازارم دادن رو فراموش کنم خانواده ام و اینکه هرچی تلاش کردم به جایگاه خاصی نرسیدم و عملا انکان ازدواج متناسب و خوب برام مهیا نیست زندگی خیلی بی رحم بود ....دیگه بریدم خوب 

الان با این شرایط پس سابقه کاری من اصلا بدردم نمیخوره ...پولدار هم نیستم ....رشتمم بدرد نمیخوره فقط ...

حداقل هزینه برا تحصیلی نزدیک یک و نیم تومنه برا فرانسه و آلمان و... پناهندگی از دویست تومن تا ۵ تومن

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان با این شرایط پس سابقه کاری من اصلا بدردم نمیخوره ...پولدار هم نیستم ....رشتمم بدرد نمیخوره فقط ...

اگر بتونی با یک پست جواب بگیری. آنقدر مهاجرت بالا و پایین کردن داره. از یک لباس پوشیدن و انتخاب کردن هزار بار سخت تره

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

ممنون از لطفتون ببخشید من ۱۵ سابقه دولتی دارم و لیسانس دانشگاه اصفهان سراسری ولی رشتم مناسب نیست ... ...

کشورهای عربی با اینکه براشون کار کنی، در یک حدی از شهرت که رسیده باشی باهات مشکلی ندارند. کشورهای اروپایی هم کلی آدم همه می‌خوان برن اونجا مهاجرت. اصلا یک چیز میگم یک چیز می‌شنوی 

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

مدرک نمی‌خواد هزینه شم کمه ویزا هم نود درصد میده

خیلی خیلی لطف کردید معمولا ایرانیا اونجا چه مشاغلی دارن چون عملا من کار دولتی داشتم و فنی نیستم و اینکه احتمالا مشاغل خدماتی درسته؟محل اسکان موقت  برای مهاجرین به چه صورته ؟

خیلی خیلی لطف کردید معمولا ایرانیا اونجا چه مشاغلی دارن چون عملا من کار دولتی داشتم و فنی نیستم و ای ...

به کسی اسکان موقت میدن که پناهده شده باشه رومانی کمپ نداره خونه میدن فنلاند هم همینطور انگلیس هم کمپ نداشت وضعیت کمپای ایتالیا خوبه خانواده ها جدا آقایون جدا و خانوم ها جدا هستند ایرانی ها معمولاً رومانی نمیرن یا میرن درخواست پاس پناهندگی میکنن میرن اروپای غربی 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.

چین خوبه تجربشو داشتیم ولی من کم سن بودم پدرم بخاطر شغلش با چینی ها زیاد کار میکرد یه مدت اونجا بود

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏