2777
2789
عنوان

مهاجرت به چین یا کشورهای عربی همسایه شرایطش رو میدونین بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 85 پست
تو کشور های عربی هم اصلا با ایرانی ها خوب نیستن اصلا تا وقتی اروپا و آمریکا هست چرا اینجاها؟

عزیزمم آمریکا ورشکسته شده...

اروپا هم در حال رکود هست. فعلا از آلمان و اوکراین شروع شده.

برای کسی که میخواد سرمایه گذاری کنه و آینده مهم هست بهترین گزینه برای کار، تحصیل و مهاجرت چین و روسیه هست.

جاری مثل رود🌱💛🧡

شرایط مالیش رو ندارم طرح تمکن حداقل ۱۵ میلیارد از کجا بیارم ...

خیلی ببخشیدا فکر نکنم مهاجرت مناسب شما باشه زیاد خانواده بدن خوب فاصله بگیر آخه رفتن به غربت اونم کشور عربی چه دردی ازت دوا میکنه انتقالی بگیر برو یه شهر دیگه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی وابسته است به نیاز های اون سالشون مثلا الان آمریکا داره در حوزه پزشکی جذب میکنه در حالی که تا چند سال پیش خیلی سخت میگرفت،و   اینکه  بعضی کشور ها برای بعضی رشته ها و تخصص ها بهتره مثلا برای مهندس آمریکا به نسبت سایر جهان بهتر درامد و امکانات میده در حالی که برای آرایشگر ها این طور نیست

به کسی اسکان موقت میدن که پناهده شده باشه رومانی کمپ نداره خونه میدن فنلاند هم همینطور انگلیس هم کمپ ...

همین پناهندگی هم کلی بالا و پایین کردن داره. یه نفر می‌گفت حداقل باید ۵۰ میلیون بدی که برسی اونجا. تازه این نقل قول مال قبل از دلار ۸۰ تومنی امروزه

بعد تو کمپ افغانستانی ها تو شهر مشهد رو دیدی؟ قشنگ یک جایی هست که اطرافش رشدی نداره

آنقدر پشت سر همین کمپ فقط صرفا بخاطر وجودش حرفه. حالا تو فکر مکانهای مشابه در کشورهای اروپایی باشه

قشنگ برو آدرسشون رو روی نقشه پیدا کن

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

عزیزمم آمریکا ورشکسته شده...اروپا هم در حال رکود هست. فعلا از آلمان و اوکراین شروع شده.برای کسی که م ...

آمریکا ورشکست شده؟ ببخشید سال ۲۰۲۱ اقتصاد آمریکا چقد بود؟ الان چقدره ؟ چین؟ خدابیامرزه چین رو چند درصد رشد اقتصادی داره؟ اروپا چی هست؟ شما چطور میتونید آمریکایی که که کارگرش ۳۳ دلار حقوقشه ینی ب طور معمول اندازه ایرانی ها بخان کار کنن ی کارگر ماهی ده هزار دلار بدون مالیات!! در میاره رو بگید ورشکسته! 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
نه اصلا از عربستان بدم میاد ....به طور کلی دارم میپرسم و ایتکه من زندگی سختی داشتم ...خیلی سخت گذشت ...

خب عزیزم کی بدش میاد من که میگم پول داشته باشم همش میرم سفر که اصلا فامیل رو نبینم از آدمای تکراری از بی مهری از زرنگ بازی خستم  مهاجرت یه بابای پولدار میخواد داییم عمرشو داد به شما ،، پسرش از اجاره خونه های داییم داره تو المان میخوره و میخوابه ماهی صد براش میزنن ولی تو حداقل کار داری با همون میتونی خونه بخری ،، شغل دولتی تو ایران بهتر از دربدری تو خارجه به این فکر کردی که بری یه شهر دگ تو ایران؟ 

لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جنگ جواب نداد چی میشه ؟ اگه مثلا ۸ سال یه همسایه به اون کشور حمله کرد و نشد چی ؟ یا اگه داعش ساختی که همه رو بترسونی اما مردهای اون کشور داوطلب جنگیدن با داعش بودن چی ؟ در این صورت سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و ترور و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

همین پناهندگی هم کلی بالا و پایین کردن داره. یه نفر می‌گفت حداقل باید ۵۰ میلیون بدی که برسی اونجا. ت ...

من رفتنامو رفتم و دیدم خیلی بیشتر از پنجاه تومن هزینه داره 

اگه دقت کنید گفتم فلان کشور ها ینی الان تو فرانسه پناهنده ها بغل خیابون چادر زدن حرفی توش نیست من دستمو تو بلغار پلیساشون زدن شکوندن چرا؟ چون کسی نگفت ی مشت حیوون وحشین اگر حرفی زدم برا کمک بوده نه آواره کردن کسی 

من رفتنامو رفتم و دیدم خیلی بیشتر از پنجاه تومن هزینه داره اگه دقت کنید گفتم فلان کشور ها ینی الان ت ...

مرسی، اینجا کمتر کسی هست به این نکات اشاره کنه. واقعا لازمه

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

آمریکا ورشکست شده؟ ببخشید سال ۲۰۲۱ اقتصاد آمریکا چقد بود؟ الان چقدره ؟ چین؟ خدابیامرزه چین رو چند در ...

سال ۲۰۲۱ رو نمیگم که عزیزمم.

در حال حاظر شرایط خوبی ندارن و تا ۲۰۲۸ دیگه قدرت اول نیستن و چین و روسیه قدرت های برتر جهان میشن.

تحلیلگران سیاسی با توجه به شرایط الان دارن میگن.

برای کسی که آینده نگر هست مهاجرت و کار و تحصیل چین و روسیه خوبه...

حتی خیلی ها الان دارن زبان چینی آموزش میبین به خاطر اینکه تو آینده ی نزدیک نهایتا ۳ سال دیگه چین قدرت اول جهان هست. معدن طلا، بزرگترین کشتی نظامی جهان و سلاح لیزری که به فیلیپین زد رو ندیدین تو همین چند روز؟؟

جاری مثل رود🌱💛🧡

سال ۲۰۲۱ رو نمیگم که عزیزمم.در حال حاظر شرایط خوبی ندارن و تا ۲۰۲۸ دیگه قدرت اول نیستن و چین و روسیه ...

بنده دارم میگم رشد اقتصادی رو ببینید خیر چین ابر قدرت نمیشه به علاوه اگر هم از لحاظ اقتصادی بشه از لحاظ نظامی نمیشه بازهم یک اینکه چین با مسلمان ها خوب نیست دو شما ب هیچ وجه نمیتونی تابعیت چین بگیرید سه کار تو چین برای چه در آمدی ؟ بی زخمت GDP چین رو نگاه کنید بعدش آمریکا می‌بینید که میرسه بهش یا خیر 

خب عزیزم کی بدش میاد من که میگم پول داشته باشم همش میرم سفر که اصلا فامیل رو نبینم از آدمای تکراری ا ...

دوتا خونه ماشین و سرمایه  دارم ولی افسرده ام .....ترومای کودکی ...پدر و مادر بد که بدبختم کردن .....ومهمتر هیچ کس دوسم نداره و اونی که عاشقشم اصلا نمیدونه و منو نمیبینه همه چیز پول نیست البته ما شهرستان هستیم و سرمایه زیادی محسوب نمیشه ولی من جون کندم تا خریدمشون

بنده دارم میگم رشد اقتصادی رو ببینید خیر چین ابر قدرت نمیشه به علاوه اگر هم از لحاظ اقتصادی بشه از ل ...

عذر میخوام چرادنمیشه تابعیت گرفت میشه بیشتر توصیح بدین یکی از اقوام من براحتی رفت چین پزشکی بخونه چرا برای اون اینقدر سهل الوصول بود؟

خب عزیزم کی بدش میاد من که میگم پول داشته باشم همش میرم سفر که اصلا فامیل رو نبینم از آدمای تکراری ا ...

بحث ازدواجم و سنم داره بالاتر میره و کیس های بسیلر نامناسب که فقط به طمع حقوق کارمندی میان جلو و غمی که روی دلته و حسرت کسی که هیچ وقت بهش نمیرسی ...این همه غصه واسه قلب ادم حسابی سنگینی میکنه بدتر از همه پدر خسیس و بسیار بداخلاق