2777
2789
عنوان

مهاجرت به چین یا کشورهای عربی همسایه شرایطش رو میدونین بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 85 پست
من واقعا عمرم تو اداره دولتی هدر رفت و فقط پیر شدم الان فقط میخوام تطرتون بدونم با این شرایطی که گفت ...

اگه پول دارید برید خب اون وقتی که شما بخایی بزاری درس بخونی دوباره پیاده هم روزی چهار ساعت برید می‌رسی آمریکا 

اگر انقد خوشبخت هستید خونه ای دارید تو ایران ماشینی دارید و دوستانش دارید نرید اگر نه برید من نمیدونم شما چقدر پول دارید و شرایط چطوره ک چیزی بگم 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
البته هنینطوره ......خوب من هرچی تلاش کردم خانوادم با بی فرهنگی و بی سیاستی نابود کردند و زمینه ازدو ...

جرفات خیلی متینه کاش تو مخ بعضی دخترا هم میرفت حالا تو این شرایط ازدواج نکنیم هیچی نمیشه من ازدواج میکنم که یک مرد کنارم باشه زندگی با یه خودخواه پرتوقع اصلا لذت بخش نیست

لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جنگ جواب نداد چی میشه ؟ اگه مثلا ۸ سال یه همسایه به اون کشور حمله کرد و نشد چی ؟ یا اگه داعش ساختی که همه رو بترسونی اما مردهای اون کشور داوطلب جنگیدن با داعش بودن چی ؟ در این صورت سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و ترور و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پول دارید برید خب اون وقتی که شما بخایی بزاری درس بخونی دوباره پیاده هم روزی چهار ساعت برید می‌ر ...

گفتم مرفه هستم تو ایران ولی تنهایی و و اینکه ازدواج عاشقانه  برای من یه ارمان بود ...مثل یه دستاورد که هیچی جاش رو نمیتونه بگیره و محقق نمیشه هیچ وقت بفرض من فرد مناسبی رو ملاقات کردم ...پدرم رو قایم کنم .؟یک مرد خسبس بداخلاق با تفکرات عهد بوقی و بسیار بی محبت ....مشکل من ریشه ای و بیشتر  تنفر از خانواده ای که منو بدنیا اوردند و رها کردند 

گفتم مرفه هستم تو ایران ولی تنهایی و و اینکه ازدواج عاشقانه برای من یه ارمان بود ...مثل یه دستاورد ...

برید شهر های بزرگتر شهرتون عوض کنید مهاجرت داستان زیاد داره اگه پول دارید برا انگلستان اقدام کنید 

اگر اون فرد واقعاً فرد مناسبی باشه به وضعیت پدر شما نگاه نمیکنه.

جرفات خیلی متینه کاش تو مخ بعضی دخترا هم میرفت حالا تو این شرایط ازدواج نکنیم هیچی نمیشه من ازدواج م ...

دقیقا  خیلی حرفا رو نمیتونم بگم به اندازه موهای سرم مردها و پسرها رو دیدم که ازدواج براشون فقط یک معامله هست که دو سر داره یا منفعت طلبانه اونم از نوع پدر زن بسیار پولدار یا خوشگلی افسانه ای خانم که کمبود و حقارتهای اقا رو بپوشونه و غیر از این دو مورد زندگیها اصلا رصایت بخش نیست صرفا زندگی میکنند همین 

برید شهر های بزرگتر شهرتون عوض کنید مهاجرت داستان زیاد داره اگه پول دارید برا انگلستان اقدام کنید اگ ...

نمیدونم  ذهنم اشفته است اولش،میگفتم نه  اینجوری نیست خودم تسلی میدادم الان تو مرحله پذیرش خیلی خیلی سخته بعدش دیگه پذیرفتی و فقط میخوای کسی رو نبینی و ارتباطتت قطع کنی ولی نمیشه بعدش دیگه نیازهات فرق کرده و حقوق کارمندی از هر لحاظ شما رو راصی نمیکنه ......بازم ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز

نمیدونم ذهنم اشفته است اولش،میگفتم نه اینجوری نیست خودم تسلی میدادم الان تو مرحله پذیرش خیلی خیلی ...

به نظر من اگه ترک هستید ی سر برید آنکارا و ازمیر هم با شرایط مهاجرت بهتر آشنا میشید چطور برید هم بیشتر میتونید فکر کنید

نمیدونم ذهنم اشفته است اولش،میگفتم نه اینجوری نیست خودم تسلی میدادم الان تو مرحله پذیرش خیلی خیلی ...

نه هزینه زیادی لازم هست نه چیزی سمت ایرانی های استانبول اصلا نرید همه کلاه بردارن خواهش میکنم

من قیافه برام اهمیت کمی داشت ولی خوب کاملا مشخص بود که انگار یه لیست از دخترای کازمند دولت نوشتن ب ...

میدونی انگار مردا لذتی توی تکیه گاه بودن نمیبینن  ،، برای همین همش خانوادم خانوادم میکنن یا خیانت میکنن نمیدونن اگه تکیه گاه زن باشن زن بهش اقتدار میده ،، و احساس توانایی میکنه 

لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جنگ جواب نداد چی میشه ؟ اگه مثلا ۸ سال یه همسایه به اون کشور حمله کرد و نشد چی ؟ یا اگه داعش ساختی که همه رو بترسونی اما مردهای اون کشور داوطلب جنگیدن با داعش بودن چی ؟ در این صورت سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و ترور و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com