2777
2789

همسرم بهم قول داد كه تو بچه داري كمك كنه

ولي از روزي كه زايمان كردم تا الان كه دو سال گذشته با اينكه شاغل هم هستم همه ي وظيفه ي بچه با من و خانواده م هست

همش درگير كارش هست

اينطور نيست كه من كار نكنم ،به درامد من هم نياز داريم 

ولي من حس ميكنم دارم پاره ميشم

١٦ تا شيفت ١٤ ساعته وايميستم

عصرها هم مطب ميرم

ولي همسرم درگير درس خوندن و كار خودشه

تازه چون نزديك امتحان هم هستيم اخيرا همش غر ميزنه دوقورتو نيمشم باقيه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودمو جات میزارم به خاطر بچه احتمالا قید کارو بزنم یا ساعت کاری رو کمتر کنم

چك داديم

همين الانش هم كم مياريم و بابام هي داره جور ميكنه برامون

كارمو كم كنم كه ديگه هيچي

ولي ميدوني همسرم يه ادم بيخياله تازه روز قبل چك ميگه از كجا جور كنيم ميدوني حس ميكنم پدرم عابر بانكمون شده و اين خيالش راحته كه بابام نميذاره چكم برگشت بخوره

هر روز ميبينم برا خودش غذا سفارش ميده بعد اگه اعتراض كنم ميگه غذا هم نخورم

چك داديمهمين الانش هم كم مياريم و بابام هي داره جور ميكنه برامونكارمو كم كنم كه ديگه هيچيولي ميدوني ...

خودت کردی و اشتباه کردی

تا دیر نشده جلوی این اشتباه رو بگیر

۲ بار چکش برگشت بخوره خودش رو جمع میکنه

شما با فداکاری زیاد شدی له له شوهرت

اونو از مسئولیت رها کردی

چك داديمهمين الانش هم كم مياريم و بابام هي داره جور ميكنه برامونكارمو كم كنم كه ديگه هيچيولي ميدوني ...

آهاااااان الان روشن شد برام همه چی

شما و خانواده ت رسما دارین خدمات میدین به اقا

من صد در صد مخالفم این روش هستم 

صد دررررر صد

چرا پدر شما باید جور چک هاتونو بکشه

مادرتون بچه تونو نگهداره

شما هم اینهمه شیفت

خودتونم مقصرید خواهر من چه لزومی داره اینقد تحت فشار خونه دار بشین حالا چند سال دیرتر صاخب خونه میشدین چه عحله ایه

آهاااااان الان روشن شد برام همه چیشما و خانواده ت رسما دارین خدمات میدین به اقامن صد در صد مخالفم ای ...

خير سرم گفتم تو ازدواج پول برام مهم نيست و الان تو اين وضعيتم!

شايد چون هيچوقت فشار مالي رو حس نكرده بودم دغدغه ي مالي نداشتم

خانواده م هم ميبينن تحت فشاريم ساپورت ميكنن 

والا ذوق ميكردن دخترمون دكتره الان مامانم هميشه ميگه كاش درس نميخوندي و خانومي ميكردي

خير سرم گفتم تو ازدواج پول برام مهم نيست و الان تو اين وضعيتم!شايد چون هيچوقت فشار مالي رو حس نكرده ...

اره خب ادمیزاد تجربه ی زندگی که نداره هممون یبار زندگی میکنیم فکر میکردین این راه درسته شما هم گناهی ندارین