2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 221 پست
چند روز دیگه میشه ۳ ماه ک باهم میریم و میایم. میگم که خصوصیات اخلاقیشو نمیدونستم توی این ۳ ماه فهمید ...

عقل می گه قبول کن، دلت چی می گه ؟؟ به دلت نشسته ؟ از بیرون رفتن و حرف زدن باهاش لذت می بری ؟ ازین که به دیگران معرفیش کنی بگی همسرمه حس خوبی داری ؟ 

من ۳۶ سالمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اینایی ک من از این پسر گفتم از روی ی شناخت سطحی نیست چون ما شاید بیشتر از ۱۲ سال باشه ک با این ...

عزیزم درس خوندن و کار فقط برای کسب درآمد نیست برای شخصیت پیدا کردن در جامعه بودن مفید بودن و ... است شما هیچ علاقه ای به اینا نداری؟فقط با کسب پول از شوهرت مقایسه نکن. 

اره عزیزم با عشق بود با یه ادم درست.ک به بن بست خورد در نهایت

ببخشید دلیل جداییتون یا مشکلی ک باهاشون داشتین از اول بوده و شما نا دیده میگرفتین؟؟؟

یا احتمالش هست ک طی زندگی بعضی چیزا عوض بشه منجر به جدایی بشه

ولی خب یکی از شرطای من این بود ک باید مستقل از پدر و مادرش باشیم و قبول کرد . چون من مادر خودمم خیلی ...

اگر شوهرت اخلاقش خوب باشه تو رو هم دوست داشته باشه قدرت مدیریت وتصمیم گیری در امور زندگی رو مستقل از رای ونظر خونواده ش داشته باشه با نصف این درآمدی هم که داره اگر مدارا کنید چرخ زندگیتون ان شاالله به خوشی میچرخه 

با توجه به توضیحاتی که در مورد خود پسره وشرایطش گفتی بنظر من بشخصه که عالیه اگر واقعا همینطور باشه فقط سعی کن دوران نامزدی داشته باشین تا کمی با ریز ودرشت خصوصیات گفتاری ورفتاریش آشنا بشی بقیه شو دیگه باید توکل به خدا کنی خودش وشرایطش باتوجه به تعریف خودت خوبه یه بخشیش هم خواست خدا وقدرت مدیریت خودتون دونفر بالاخره دوتا داداش دوتا ابجی ادم با پدرش با مادرشم جاهایی اختلاف نظر وسلیقه داره وممکن بحث پیش بیاد زندگی زن وشوهری هم همیشه گل وبلبل نیست ولی عشق وعلاقه دوطرفه که باشه  ومنطق ودرک متقابل مشکلات زیاد تاثیر گذار نیستن 

ببین اینکه چه سنی برای ازدواج مناسبه بستگی به شخصیت و روحیات و بلوغ عقلی هرشخص دارهبقیه اگه بگن کمه ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزدلم .💝

انشاالله به هر چیزی ک میخوای برسی🌹

۰ن اتفاقا من علاقه ی خواصی بهش ندارم الان دیگه یا باید بگم اره یا ن این پسره شرایطش اینه شما بودی قب ...

خیلی اشتباه کردی وقتی علاقه نداری از پسر مردم کادو میگیری

عقل می گه قبول کن، دلت چی می گه ؟؟ به دلت نشسته ؟ از بیرون رفتن و حرف زدن باهاش لذت می بری ؟ ازین که ...

عزیزم شما ازدواج کردی اگ. اره با علاقه انتخاب کردی یا با عقل؟؟؟ راضی هستی از انتخابت؟

اره خانواده ها بهم میخورن حرفات درسته باید بیشتر فکر کنم

خب پس ا. این لحاظ مشکلی نداری خداروشکر . 

خیلی چیزا هستش ک توی انتخاب فقط ظاهر طرف مقابلو قشنگ میکنه و از درون اصلا اون ادمی که فکر میکنی نیست.

از طرفی بعضی هام مثلا تحصیلات آنجنانی و پول آنچنانی ندارن ولی از درون خیلی ارزششون بیشتر از. این حرفاس

عزیزم درس خوندن و کار فقط برای کسب درآمد نیست برای شخصیت پیدا کردن در جامعه بودن مفید بودن و ... است ...

منم همه ی اینا برام مهمه ولی میدونی شرایط ی جوریه ک بعد این ۳ ماه من نمیتونم الان ب اینا بگم ن اینا همه جا ی جوری جا انداختن ک انگار من عروسشونم