2777
2789

نزدیک پریودمم نیست 

ولی دلم پر شده از نفرت از نامزدم بی دلیل و الکی

وقنی به این فکر میکنم که دیروز بوس و بغلش کردم 

بیشتر ازش بدم‌ میاد

تا دیروز میخواستم زود تر عروسیمون بشه الان متنفرم ازشش

نمیدونم چرا چکار کنم خوب شم؟؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

خب چرا؟ 

دعوا کردید باهم؟

دمدمی مزاجی مگه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا؟ دعوا کردید باهم؟دمدمی مزاجی مگه

نه دعوا نجردیم نمیدونم جرا اینجوریم 

دم دمی مزاج یعنی چی؟؟؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نمیدونم این چه حالتیه ولی برای منم پیش میاد گاهی

الان چکار کنم تا دیروز ارزو میکردم زودتر برم‌خونه خودم الان دلم گرفته نمیخوام هیچوقت عروسی کنم

منم الان دوست دارم کله اشو بکنم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

نه دعوا نجردیم نمیدونم جرا اینجوریم دم دمی مزاج یعنی چی؟؟؟

یعنی هی مودت عوض میشه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

چرا

پیاممو دیر سین میکنه

کلا پشیمون شدم از حرف زدن باهاش

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بسپار به گذر زمان خوب میشی به خوبیای نامزدت فکر کن

بیشتر از این ازش بدم میاد جرا دیروز بغلش مردم و بوسیدمش خیلی اصرار کرد منم قبول کردم

فکر میکنم بیشتر بخاطر عذاب وجدانمخ