2777
2789

یعنی مرد حق ولایت که بهش حضانت بچه حق تحصیل و خروج از کشور و ........ نداشته باشه 

مهریه هم نباشه 

مرد وظیفه تامین هزینه های زنو نداشته باشه تامین مسکن نصف نصف جهاز که الان مرد وظیفشه توی قانون نصف نصف ؟ 

ولی خب دیگه زن سرپرستش مرد نیست ؟

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

‌‌کلا با پدیده ازدواج مخالفم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره موافقم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
‌‌کلا با پدیده ازدواج مخالفم

خدایا شکرت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره موافقم

یه زن مستقل هستید درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی عالی میشه همه چی نصف نصف تمام حق حقوق رو هم داشته باشیم 

بچه هم برن رحم کرایه کنن ما چرا بدنمون خراب بشه

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

به به 

آقایون ایرانی همینجوریش گوی سبقت رو در خیانت ربودن از بقیه جاها 

اینجوری دیگه خیلیییی خوش بحالشون میشه 😏

بعد اینجا دیگه پررررر میشه از تاپیک خیانت

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

😑نه بابا اسکلیم مگه پس برا چی شوهر کردیم میخواستیم اینا نباشه خب مجرد میموندیم

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خیلی عالی میشه همه چی نصف نصف تمام حق حقوق رو هم داشته باشیم بچه هم برن رحم کرایه کنن ما چرا بدنمون ...

اخه اینم باز وظیفه شما نیست میتونید در ازاش پول طلب کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همین الانشم مهریه سکه اینا نمیخوام نصف اموال و همه حق و حقوقا

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍