2777
2789
عنوان

ایا با عوض شدن قوانین ازدواج موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست
والا این قانون که شما گفتی از اون طرف بوم افتاده دیگه ...

این قانون شرع دقیق اسلامه که الان هست 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم کار کنم خودم خرج خودمو بدم چه کاریه که  ازدواج کنم بچه بیارم حاملگی رو که نمیشه نصف کرد بلخره زن تو بارداری بدنش تحلیل میره از نظر شغلی هم یه مدت استپ میکنه چرا دلتون میخواد مرد اون چس مثقال مهریه رو هم از سرش وا کنه چتونه؟

دیدید که مخالفید پس هی نگید لطفا چرا این حقا دست مرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

موافقم الان مرد و زن مثل دو تا رقیب روبروی هم هستند بعدش زن خیلی حقوق انسانی خودش از دست میده باید حق طلاق زن باشه مهریه هم یه سقف عرفی خاصی مثلا ۱۰۰ سکه الزام باشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

موافقم الان مرد و زن مثل دو تا رقیب روبروی هم هستند بعدش زن خیلی حقوق انسانی خودش از دست میده باید ح ...

حق های مردو بگیریم مهریه هم بگیریم دیگه خیلی خوشبحالمون میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه زن مستقل هستید درسته؟

اره خدارو شکر . وقتی این قانون اشتباه مال ۱۴۰۰ سال پیش تو قرن ۲۱ نباشه زنا سعی میکنن به استقلال برسن . تاپیک پربازدید هول تر از شوهر منو بخون بخاطر همین وابستگی مالی و نبود همین قانون حضانت باید مطیع هر بی همه چیزی باشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
حق های مردو بگیریم مهریه هم بگیریم دیگه خیلی خوشبحالمون میشه

عزیزم اون حق های مرد نیست حق اولیه هر انسانی هست که از زن ها گرفته میشه تو ازدواج سنتی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اره خدارو شکر . وقتی این قانون اشتباه مال ۱۴۰۰ سال پیش تو قرن ۲۱ نباشه زنا سعی میکنن به استقلال برسن ...

قدیم زن نمیتونست کار کنه همه این چیزارو از مرد میگرفت ... 

الان هر دو رو برداریم ... اینجا حق های که به مرد دادن ناحقی میدونن حقی هم که خودشون تو هزینه ها دارن وظیفه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اون حق های مرد نیست حق اولیه هر انسانی هست که از زن ها گرفته میشه تو ازدواج سنتی

حق اولیه مرد هم پس اینه حقوقشو مجبور نباشه برای کسی خرج کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان والا کل جهیزیه به عهده خانم هاست ....

خب الان کلی از حق های مرد هم توی ضمن عقد گرفته میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40