2777
2789

به همسرم شک دارم.. 

علائم هاش همش گیج و مبهوته. توهم میزنه خیلی حواس پرته همش دلش میخواد بخابه چشماش باز نمیشه میبنده میره دیگه. سردرد و دندون درد اکثر موقعا داره.. سردی و زودانزالی داره.. چطور بتونم بفهمم با مدرک هم برا خودم ثابت کنم هم برا اون 

توروخدا راهنماییم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازمایش

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
چطور ببرمش ازمایش که شک نکنه

بهس بگو بهت شک دارم بیا بریم آزمایش ،من ب شوهرم شک دارم گفتم بریم آزمایش در یه آزمایشگاه بودیم ،گفت نه نه آخرم لو رفت قرص ب۲میخوره،شغال

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
بهس بگو بهت شک دارم بیا بریم آزمایش ،من ب شوهرم شک دارم گفتم بریم آزمایش در یه آزمایشگاه بودیم ،گفت ...

حقیقت من دوبار قرص متادون تو جیبش پیدا کردم گردن نگرفت گذشتیم تا الان... شوهر شما چه علائمی داره میشه بگید  

حقیقت من دوبار قرص متادون تو جیبش پیدا کردم گردن نگرفت گذشتیم تا الان... شوهر شما چه علائمی داره میش ...

همیشه خوابه،موقع خواب اصلا آروم نیست هی ورجه ورجه های عجیب غریب ،خرو پف،داره باهات حرف میزنه میبینی خواب رفت

دقیقا خر و پف خیلی میکنه

چند وقته ازدواج کردی بچه داری ، خرو پف هاش غیر عادی میست؟