من یکی از فامیلامون متاهله و با هزاارتا اصرار ازم عکس گرفته و اونوقت هم زنش فهمید که ما هرروز به هم پیام میدیم و گفت دیگه پیام ندید به هم منم گوش کردم حالا بعد ماه ها پیام داده که عکساتو دارم منم فحش دادم و بلاکش کردم البته منم از اون عکس دارم یعنی خودش بهم داده... حالا چکار کنم اگه عکسمو پخش کنه چی ب نظرتون بهش بگم پاک کردی یا نه یا بیخیال بشم ؟ اگر زنش عکسو ببینه چی ؟ حتی مامانم دیروز بهش پیام داده و گفته هرپیامی ک هست پاک کنید وگرنه به خانمت اطلاع میدم و گفته که حتی مدیونی اگه پیامها و شماره رو حذف نکنی ... میدونم شاید سرزنشم بکنید ولی نیاز به امیدواری دارم میترسم عکسو ببینه زنش ...ولی منم ازش عکس دارم اونم بهم داده بود
خب اگر یک درصد پاک نکنه چی من خیلی بهش قبل بلاک گفتم پاک کن میگه نگه میدارم تا دستتو بذاری تو دستم گ ...
خب حالا پاک نکنه؟ چی میشه؟ استرس چی رو داری؟ مثلا پخش کنه؟ تو دهه پنجاه زندگی نمیکنی که عکس یه نفر پخش بشه حیثیتش بره که. خجم کثیری از مردم با تاپ عکس میذارن پروفایل دیگه انقدر عادی و مرسوم هست که همچین چیزی ابروی کسی رو نبره. ذهنتو بی خودی درگیر نکن به زندگی عادی خودن برگرد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هم ترس پخش دارم هم اینکه زنش ببینه یه وقت ... اون اگر پاک نکنه و زنش ببینه چی ... اونوقت من چی بگم
اگه چت نمیکنی و کرمی نریختی واقعا، اسکرین شاتو به زنش نشون بده که ببینه تو پیام نمیدی و اون پیام میده و با عکس تهدیدت میکنه، بعدشم مردا انقدرببو گلابی نیستن که عکس یه زن دیگه رو یه جا بذارن که زنشون بره ببینه.
هم ترس پخش دارم هم اینکه زنش ببینه یه وقت ... اون اگر پاک نکنه و زنش ببینه چی ... اونوقت من چی بگم
اون موقع که جیک جیک مستونت بود باید فکر زمستونت میبود😏
الان دیگه وقتشه با عواقب کارت روبرو شی، برات حسابی درس عبرت شه تا نری نفر سوم رابطه بشی
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اگه چت نمیکنی و کرمی نریختی واقعا، اسکرین شاتو به زنش نشون بده که ببینه تو پیام نمیدی و اون پیام مید ...
من واقعا نه بخدا دیگه قطع کردم و الان بلاکش کردم چند روزه ... اسکرین هم دارم ولی خب تموم روزم با ترس میگذره ک نکنه زنش زنگبزنه یهو به خدا هم سپردم دیگه نمیدونم چکار کنم
ممنون عزیزدلم از راهنماییت ببخش مزاحمت شدم . حالا اگر زنگ بزنه و بفهمه یک درصد چه کنم چی بگم که اختل ...
چرا باید اختلافی پیش نیاد مثلا؟ مادرت فهمیده، زن اون اقا قبلا فهمیده، تو و اون اقا هم رو بلاک کردید، مادرت به اون اقا زنگ زده توپیده بهش. عزیزم منظورت از اختلاف چیه؟ دندون لق رو ادم میکنه از ریشه دیگه، حالا مثلا اختلاف هم پیش بیاد ارتباطتتون قطع بشه.
نه اونجوری که مهم نیست کلا اصلا قطع رابطه بشه . منظورم اینه که اگر زنش عکس و یک درصد ببینه من چی بگ ...
اصلا شر بشه، دنبال چی میگردی عزیزم؟ چیکارت میکنه؟ اعدام میکننت؟ یه عکس با تاپه دیگه. نهایتا میخواد قطع رابطه کنه. هرکی هم هرچی گفت بگو من یه عکس گذاشتم پروفایلم، چمیدونم رو صفحه گوشیم عکسم بوده شوهرش دزدیده از گوشیم با پروفایلم.