2777
2789
اگه عقل نداشتیم از کجا خونه و ماشین میاوردیم؟

اقا شوخی کردم خونه ماشینت مبارکت 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنده باشی🙏 ولی درستش خونه‌ها و‌ماشینهاس😂

خونه ها ماشنهات مبارکت باشه این خاله زنکای سایت دارن رو تاثیر میذارنا

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

افرین...ببخشید میتونم بپرسم شما چند سالتونه ...و اینکهدبقیه دوست و اشناهای شما که در رده سنی شما هست ...

من ۲۸ . خب اونایی که دارن از سمت خانواده بهشون میرسه اینکه فکر کنی تو این سن خودشون خریدن نه . البته افراد خیلی کمی هستن که خودشون خریدن 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
خونه ها ماشنهات مبارکت باشه این خاله زنکای سایت دارن رو تاثیر میذارنا

😂

چرا خاله‌زنک داریم، دایی مردک نداریم؟😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
من ۲۸ . خب اونایی که دارن از سمت خانواده بهشون میرسه اینکه فکر کنی تو این سن خودشون خریدن نه . البته ...

انشالله شما خیلی زود صاحب خونه بشین....بله درسته بیشترایی هاتواده براشون نیکیزن  یا پدرشون زمین میده یواش یواش میسازن

من خودم خونه دارم نیازی به قناعت نیست😊

توکه خونه داری بحثش جداست من با اوناییم که خونه ندارن. شوهر منم خیلی مرد باعرضه ایه منتها مجردیش هرچی درمی‌آورد پدرش از دستش می‌گرفت. وگرنه ما الان دوتا خونه داشتیم . حتی ماشین باباشم با پول شوهرمن خریدن

😂چرا خاله‌زنک داریم، دایی مردک نداریم؟😂

🤷‍♀️

شکلکه انقد کوچیکه دیده نمیشه، چی بود حالا؟

شکلگ یه خانم بود که دستشو به حالت نمیدونم بالا برده بود

شکلگ یه خانم بود که دستشو به حالت نمیدونم بالا برده بود

از شما و ایشون کمال تشکر را داریم 😂 

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟