2777
2789

کی گفته ما خونه نداریم؟ 

من سه تا و نصفی خونه دارم با دو تا باغ و دوتا ماشین

درخواست دوستی هم قبول نمیکنم😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد دردصد خونه دارن زندگی دارن ولی حیف عقل ندارن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

مرذم مگه هست اینجا!

بله برادرن در تمامی صحنه ها از بارداری تا زایمان حضور دارند

عده ای هم در تاپیک های بخت گشایی رویت شدند

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

منظورم اینا نبست کلا می خوام بدونم پسرای الان خونه دارن یا نههه

شوهر من الان سی سالشه از بیست و پنج سالگی صاحب خونه شد البته مجردی نداشت با سعی و تلاش دوتامون صاحب خونه شدیم کسی که خونه میخواد باید یه مدتی اهل قناعت باشه وگرنه خوب خرج کردنو همه دوس دارن 

صد دردصد خونه دارن زندگی دارن ولی حیف عقل ندارن

اگه عقل نداشتیم از کجا خونه و ماشین میاوردیم؟

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟