2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر من الان اگه بدونی مثلا چی میشه؟بیخیال شو حالمون بد شد😂

من نمیدونم خب خاک برسرم😂😂😂💔

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

منظورت خود داریه؟

😂😂😂خودارضایی

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دوستم یک سال و نیم از ازدواجش می‌گذشت طفلک گریه میکرد از دست شوهرش می‌گفت من برا اون هیچ اهمیتی ندارم می‌گفت نصف شب پا میشم از خواب میبینم اون تو حال خودشه و داره انجام میده خیلی شاکی بود از دست شوهرش

هنوز نتونستم مشکلمو حل کنم ولی خود ارضایی و ۳ سالی هس ترک کردم فقط بزار کنار هیچوقت دیر نیست

وای یا خدا،سکس تراپی و مشاورم نتیجه نداد؟

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)

من تا حالا عمرم خود ارضایی نکردم مدلم جوری هست فقط حسم به مردی که دوسش دارم هست اگ کسی رو دوست نداشته باشم بی حس هستم برا همین راحت درس خوندم اذیت هرگز نشدم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

چیو توضیح بدم

با بالش چجوریه من نمیفهمم