2777
2789
با بالش میشه از بیرون 🚶🏻‍♀️

چجوری:/

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رو روان ادم تاثیر میزاره 

من قبل ازدواجم ترک کردم 

بعد ازدواج فک کردم اوکی میشه ک خوردم ب ی مشکل بزرگتر 

بدنم ب خود ارضایی عادت کرده بود و با رابطه جنسی ارضا نمیشم ..

کلا حرکت چندشیه

با بالش به من توضیح بدینن

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من فکر کردم منظورش خارشه🤣🫠 گفتم خدایا چه ربطی داره

😂😂😂باز از خاطره بهتره

حتی اگه مثلا ماهی دو سه بار باشه بازم عادت محسوب میشه؟

من میگم طرف حتی ازدواج هم تکرده باشه باید ترک کنه گناهه و هزارتا عوارض چ برسه ب کسی ک نامزد داره این دیگ بدتره .

اعتیاد هم یک نوع عادته، هم خانواده ان دیگه🫡

ببین عزیزم این خو  رو میتونی ترک کنی ، کافیه در معرض قرار نگیری ، تنها نباشی ، فیلم و ... نگاه نکنی ، نمازتو اول وقت بخونی از خدا آمرزش بخواه انشالله که حل میشه