2777
2789

بخاطر یه سری شرایط نتونستم امسال خوب درس بخونم دو تا امتحان دینی و عربی هم خراب کردمممم 

انگیزم رفت واس بقیه امتحانا درس بخونممممم😭😭

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

حالا برای بقیش بخون. طوری نشده که..

آنقدر ناراحتم اصلاااا

امتحان فارسی دارم پس فردا چطوری بخونممم

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۲۴ سالته میخونی برا دیپلم؟

عزیزم نوشتم چرا سنم رو زدم ۲۴ 

تاپیکم ترکید گلم از بازار نصب کن کد معرف منو بزن سه سوت طلا رایگان میده بهمون

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉