2777
2789

از سرکار میاد اصلا حال و حوصله ندارم انگار خیلی تحویل نمی‌گیرم 

با اینکه خیلی دوسش دارم 

سریع عصبی میشم داد میزنم از کوره در میرم 

سر هر موضوع کوچیکی عصبی میشم 

غصشو میخورم یه موقع هایی 

البته که اونم ساکت نمی‌مونه ولی خب ...

هر چند خیلی وقتا هم بهش محبت میکنم ولی اینکه تند شدن اخلاقم خودمم اذیت کرده 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمادقیقاعین همسرمنی ومن دیگه بریدم ازین زندگی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
چجورین مگه

بداخلاقه همین که سرچیزای الکی دعوامیکنه به خودشم گفتم اگه مردبودم سرت هوومیاوردم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

منم همینم متاسفانه اما همسرم ساکته هر چی من گند اخلاقم اون ارومه هیچی بهم نمیگه گاهی احساس میکنم ازخوبی زیادشه ک پروشدم😂

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
یه طب سنتی خوب پیدا کن.اینها را هم بررسی کن:مزاجخواب ات تنظیم باشهنماز و قرآنتعذیه سالم

خوابم تنظیم نیست و نمیشه متاسفانه ، از بچگی شب بیدار بودم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨