2777
2789
16

خدایی دختر نوجوون ۱۶ساله اتاقشم به زور مرتب میکنه من خواهرشوهرم دهمه تقریبا همسن هستین اتاقش مثل بازار شامه، کم کم زبر و زرنگ میشی 

باید قلق زندگی دستت بیاد 

برنامه ریزی داشته باش 

فقط زود بچه دار نشو

من تازه 16سالم شده هرکی میبینتم میگه تو الان باید تو کوچه بازی میکردی چون جثم ریزه کوچیکتر از سنمم د ...

پس از تو نمیشه انتظار داشت خیلی بچه ای جثه تم ریز نباشه بازم بچه ای دیگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو بگو که دوقلو دارم به شدت خستم خونم خیلی کثیفه 😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

اخی عزیزم پاشو از ی جای کوچیک شروع کن 

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

پاشو تمیز کن،من همیشه خونم مرتبه حتی مریض بدحالم باشم،الانم ک پری هستم شکم درد اینا دارم ولی با این حال خونم تمیزه سینکم برق میزنه،مرتب...دست خودم نیس کارام بمونه...بایدهمه کارامو بکنم باخیال راحت بیام دراز بکشم 

منو بگو که دوقلو دارم به شدت خستم خونم خیلی کثیفه 😭

عزیزم امضاخو خوندم،ی سوال همیشه ذهن منو درگیر کرده ببخشا قصد توهین ندارم.منم لاغرم البت الان یکم خوب شدم فقط یکم.بعد همیشه ازحامله شدن میترسم،میگم من ک چاق نیسم چطورمیتونم حامله شم.شما ماشالا دوقلو باردار بودی ،مشکلی نداشتی؟نمیدونم چرا همش دلم میخاد بخورم بدنم قوی شه ک حامله شدنی کم نیارم😂😂😂😂😁😁خنده داره ولی نمیدونم چرا میترسم

فک کنم فقط منم که وسواس ککه ای دارم 

اگه یه استکان توی سینک باشه اعصابم خورد میشه 

یکی یکی تخمه ای چیزی بیاره بخوره منتظر می‌شینم تموم شده سریع بادوام جارو 

کسی رفت سمت تلوزیون باید سریع دستمال بکشم 

کسی غذا داغ کنه روی گاز باید بدوعم دستمال بکشم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️