2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم به کارامون برسیم بهتره ارامشمون بیشتره

عزیزم اصلا سختش نکن ،از الان ۱۵ دقیقه فقط تایمرخودت رو روشن کن تو این پانزده دقیقه فقط و فقط کار انجام بده ،بهتره ۱۵ دقیقه اول رو بزاری واسه مرتب کردن وگذاشتن هرچی سرجاش بعد ،نیم ساعت چهل دقیقه استراحت کن ۱۵ دقیقه دوم رو شروع کن،حتما از تایمر استفاده کن تا زنگ بخوره یک ریز کارها رو انجام بده ،اگه نیاز به استراحت کمتر داری با خودته ،ولی حتما از ده دقیقه ،پانزده دقیقه یا پنج دقیقه استفاده کن ،خسته نمیشی،کارهام سریع میره جلو 

من ماهی به بار یه خونه تکونی ریز میرم کابینتا کمدا حموم دستشویی راه پله بالکن و اتاقا کلا تمیز کاری ...

من هروز تمامی کارای تورو انجام میدم خونم از تمیزی همیشه برق میزنه ولی بهم ریختس

خاکتوسر من😢

اگه خونه منو ببینی به خودت افتخار میکنی بس که شلخته ام دلم واس شوهرم میسوزه ،نمیدونم شاید روحیه ندارم چون شوهرم بیکارشد ماشینمونو از دست دادیم هیچ وقت پول نداریم و هزارتامشکل دیگه ،فقط میخوابم 

اوایل ازدواج خیلی تمیزو زرنگ بودم 😭

من وقتی شوهرم میاد میگم اینجا رو شستم اونجا رو تمیز کردم. کلی کار کردم.. یا میگه جدی یا میگه خدا خیرت بده.. اصلا متوجه نمیشه.. منم گفتم بیکارم بابا..فقط نیم ساعت قبل اومدنش به بچه

ها میگم کف پذیرایی اسباب بازیا رو جمع کنن. چون کف خونه چیزی باشه حساسه.. 

من هروز تمامی کارای تورو انجام میدم خونم از تمیزی همیشه برق میزنه ولی بهم ریختس

عزیزم 

وسیله هارو بعد استفاده سرجاشون نمیزاری!

نگاه منو حال دل و روحتو خوب کن همش خوب میشه!

آهنگ‌بزار و یه عودی چیزی روشن کن انرژی منفیارو دور کن برس به خودت و خونت!

عزیزم وسیله هارو بعد استفاده سرجاشون نمیزاری!نگاه منو حال دل و روحتو خوب کن همش خوب میشه!آهنگ‌بزار ...

انگار دارم افسرده میشم سن کم ازدواج کردم هرکی میبینتم میگه وایییی تو الان باید بچگی میکردی انگار از زندگیم سرد شدم