یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم اصلا سختش نکن ،از الان ۱۵ دقیقه فقط تایمرخودت رو روشن کن تو این پانزده دقیقه فقط و فقط کار انجام بده ،بهتره ۱۵ دقیقه اول رو بزاری واسه مرتب کردن وگذاشتن هرچی سرجاش بعد ،نیم ساعت چهل دقیقه استراحت کن ۱۵ دقیقه دوم رو شروع کن،حتما از تایمر استفاده کن تا زنگ بخوره یک ریز کارها رو انجام بده ،اگه نیاز به استراحت کمتر داری با خودته ،ولی حتما از ده دقیقه ،پانزده دقیقه یا پنج دقیقه استفاده کن ،خسته نمیشی،کارهام سریع میره جلو
اگه خونه منو ببینی به خودت افتخار میکنی بس که شلخته ام دلم واس شوهرم میسوزه ،نمیدونم شاید روحیه ندارم چون شوهرم بیکارشد ماشینمونو از دست دادیم هیچ وقت پول نداریم و هزارتامشکل دیگه ،فقط میخوابم
من وقتی شوهرم میاد میگم اینجا رو شستم اونجا رو تمیز کردم. کلی کار کردم.. یا میگه جدی یا میگه خدا خیرت بده.. اصلا متوجه نمیشه.. منم گفتم بیکارم بابا..فقط نیم ساعت قبل اومدنش به بچه
ها میگم کف پذیرایی اسباب بازیا رو جمع کنن. چون کف خونه چیزی باشه حساسه..