2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار قبلش سخته همینکه پا میشی انگار انگیزه میگیری 

عزیزم جای من بودی چی کار میکردی؟

بچه کلاس اول دارم

یه هشت ماهه دارم

همسرم هم کارش اینجا نیست دو هفته خونه نیست 8 روز هست

کل کارا با خودمه

تمیزی.خرید.رسیدگی به درس بچم.رسیدگی به بچه کوچیکم.ایم وسطا سرما هم میخورن دیگه بدتر

شب نخوابی..............

چند سالته منم ۱۵ سالم بود

من تازه 16سالم شده هرکی میبینتم میگه تو الان باید تو کوچه بازی میکردی چون جثم ریزه کوچیکتر از سنمم دیده میشم بخاطر همین این حرفو میزنن

کار قبلش سخته همینکه پا میشی انگار انگیزه میگیری عزیزم جای من بودی چی کار میکردی؟بچه کلاس اول دارمیه ...

دمت گرم من احساس میکنم جای شما باشم نابود میشم

من تازه 16سالم شده هرکی میبینتم میگه تو الان باید تو کوچه بازی میکردی چون جثم ریزه کوچیکتر از سنمم د ...

منم همینجور بودم فقط لطفا بچه نیار من بچه هم دارم خیلیییی سخته خیلی من وسواس هم دارم دیگه بدتر

جدی.. چرا به این زودی؟ شهر غریب ک نیستی

واقعا نمیدونم شوهرمو خیلی دوس دارم ولی پیش خودم میگم کاش حداقل 3سال دیگ ازدواج میکردم نه تو شهر خودمون زندگی میکنم

وای تا ۲۰ سالگی بچه نیار من خودم سختیشو کشیدم

شوهرم بیش از اندازه بچه دوس داره خودمم دوس دارم هرکی میبینتم میگه مگه دیوونه باشی تو این سن بچه بیاری خودمم هنوز توانشو ندارم