2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 196 پست
ما با همه چی خیلی فاصله داریماینجا هنوز خانمها فکر می کنن به زور مهریه یه مردو واسه خودشون نگه دارن ...

و من فکر میکنم اون چجور زندگی هست که مرد از ترس مهریه طلاق نمیده

توی اون زندگی ایا محبتی هم هست ؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اینایی که مخالفن وقتی بعد چندسال زندگی شوهرشون با دوتا سکه طلاقشون داد یا رفت خیانت کرد و سرشون هوو ...

شما خیلی دلگیری و با خشم صحبت میکنی

مایی که مخالفیم توی زندگی شما دخالت نمیکنیم 

نهایتا برای خودمون نمی‌پسندیم

شما چرا تهدید و پیش بینی میکنی؟ همسرتون خدای نکرده خیانت کرده یا طلاقتون داده یا بخاطر مهریه طلاق نمیده؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه بسیار بسیار واجبه این حرف هایی که میزنن که مهریه فروش زن هست و این حرفا رو مردهای فرصت طلب درس ...

مگه خانومای مذهبی به طرفداری از قوانین یقه شونو چاک نمیدن که اگه اسلام گفته ارث دختر نصف پسره چون از شوهرشم ارث میبره ؟

البته بزرگواران اطلاع ندارن که تمام ارثی که زن شوهرش میبره یک هشتمه و برعکسش برای مرد یک چهارمه !

کاش میشد یه تبصره واسه کسانی که به قوانین اسلامی اعتقادی ندارن بذارن که خانومای اگاه گرفتار این مسخره بازیا نشن ، تو قرن ۲۱ درگیر این مسائل پیش پا افتاده ایم که کشورای جهان اولی سالهاست براشون حل شده 🤦‍♀️

🏃🏻‍♀️

منم با مهریه سنگین مخالفم 

با مهریه کمم مخالفم

تو جامعه سنتی بعد طلاق  جامعه برخورد مناسبی با زن نداره

از یه زندگی با روح آسیب دیده دست خالی بزنه بیرون 

واقعا خیلی سخت

ولی نه دار و ندار آقا رو هم‌بار بزنه ببره

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
عزیزم لطفا احترام خودت رو نگهدار و‌به دینمون توهین نکن

چه توهینی کردم ؟

عزیزم وقتی چیزی منطقی نیست و باعث ازار عده ی زیادی ادمه باید توش بازنگری بشه 

ما باید منطقی خوب و بد هر چیزی رو بگیم نه صرفا از روی تعصب 

🏃🏻‍♀️

شما خیلی دلگیری و با خشم صحبت میکنیمایی که مخالفیم توی زندگی شما دخالت نمیکنیم نهایتا برای خودمون نم ...

اوپرا جان من تو این تاپیک به کسی توهین نکردم ولی یکی اومد گفت این جور زنا منتظرن یکی بیاد بگیرشون فقط .دلم شکست💗

اوپرا جان من تو این تاپیک به کسی توهین نکردم ولی یکی اومد گفت این جور زنا منتظرن یکی بیاد بگیرشون فق ...

دلت نشکنه 

من ۷ ساله توی این سایتم 

هنوز متوجه نشدم جنگ سر مهریه بالا و پایین 

شاغل و خانه دار 

حلیم با نمک یا با شکر 

چه فرقی دارن

اون منطقیه که تو ذهن شماست

منطق چیزیه که عقل انسان میگه 

امروز ۵۰ سال پیش نیست که ادما همه چیو احساسی بپذیرن 

کسی که از این قوانین دفاع میکنه باید جواب منطقی و کافی بیاره وگرنه اعتبارش روز به روز پایین تر میاد

🏃🏻‍♀️

[QUOTE=366170413]خیلی ممنون که راستشو گفتی  اگر شاغلی با درامد ثابت، یه خونه ماشین هم داری ۱۴ تا خوبه،  ول ...[/QUOT من میدونم شما به خاطر من گفتی گلم .ناراحت نشدم از شما 💝 از رفتار و‌قضاوت های بعضی ها ناراحت شدم تو این تاپیک چون واقعا توهینی به کسی نکردم فقط نظرمو گفتم