2777
2789
عنوان

دوستان برا مسافرت اومدیم خونه خواهرشوهرم رفتارشون ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 46 پست
ولش کن بابا با شوهرت برین بگردیم خوش باشین خواهرشوهرت هم داره مهمان داری می‌کنه شاید خسته شده

اصلا میرم کمکشون میگم چیکار کنم چونن وااافعا نمیدونم باید چیکار کنم میگن هیچی منم میام میشینم وقتیم میشینم معذب میشم نمیتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رنگ رو واقعا انتظار نداشته باش گلم خودت اصلا نباید رنگ می خریدی ادم وقتی مهمون داره واقعا خسته می شه ،بیرون رفتن همین طور ،ولی اینکه حالا رفتن بیرون تو رو نبردن خوب حق داری باید بهت می گفتن 

رنگ رو واقعا انتظار نداشته باش گلم خودت اصلا نباید رنگ می خریدی ادم وقتی مهمون داره واقعا خسته می شه ...

اصلا هی حواهرشوهرم میگفت با شوهرت برین بگردین برا خودتون برا اینکه من انتظار از اون نداشته باشم

اخه چ اشکالی داشت الام بهم میگفتن فقط از خداااامه شوهرم رو واقعیشونو ببینه

عزیزم مهمون فرق میکنه مهمون مهمونه.اصلا ی جورین با مادرشوهرم تا خودم ی حرفی نزنم هیچی نمگین

شاید باهات مشکلی دارن

چون ما ام سر مشکلاتی که با عروسمون پیش اومد دقیقا همینطوری که شما میگی با عروسمون رفتار میکنیم اصلا محلش نمیدیم

عزیزم۵روزه خونشینین مجبورن بهشون بیشتر از شما احترام بزارن،اونام هزینشون خیلی بالارفته حالا چند تا ترشی و پنیر و چای ریختن که چیزی نیست مطمئن باش اگه برعکسش بود و ۵روژم خونه شما بودن بهتون احترام میذاشتن