2777
2789

انگار تمام هدفات ازبین میره زندگی پوچ و بی هدف‌میشه

چجوری امیدوار باید بود؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

با چذشت رمان درست میشه 

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط گذر زمان عزیزم ...

اگر درست نشه چی؟

یعنی می‌گم زمان زیادی گذشته 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
من بابام و مامان بزرگم رو از دست دادم ضربه ی خیلی بدی خوردم ده سال طول کشید تا خودمو جمع کنم ب ظاهر ...

الان خوبی؟

اخه من فکرمیکنم خوب بودنی بعدش نیست بخشی ازمنم رفته برای همیشه

مجبوری به زندگیت ادامه بدی کاری از دستت برنمیاد.... من پدر عزیزمو امسال از دست دادم پیش دیگران به رو نمیارم ولی تو خلوتم هر وقت یادم میوفته که دیگه ندارمش سریع اشکام خود به خود میاد . بزرگترین غمی بود که تا اینجای عمرم تجربه کردم

از دست دادن منظورت مرگه یا جدایی

هردوش

یکی از یکی غم انگیز تره

وقتی یکی میمیره ادم میدونه ازدستش داده 

ولی وقتی جدا میشه دلخوری پیش میاد یا فکر میکنی نمیخواسته‌بنظرم هردوشون غم رو به ادم میدن

فقط گذر زمان و اگه بقیه اطرافیان کمک کنن خیلی تأثیر داره واسه من ک فقط خواهرم مرهم زخممون شدبقیه انگ ...

خب با گذر زمان شاید درست نشه

یعنی میدونی اینکه وقتی درباره اون ادم فکرمیکنی بخشی از ذهنت نمیتونه باور کنه روزی وجود داشته 

اول باید ببینی کیو از دست دادی؟!

کسی ک عزیز بوده چه یک دوست چ نزدیک ترین فرد زندگیت فرقی نداره ک