2777
2789
عنوان

من دیگه نمی دونم با بابام چیکار کنم

158 بازدید | 18 پست

خیلی فرهنگش پایینه 

از این آدما هست که مسجد میرن ادعا دارن و اینا

ولی واسه خانوادشون مردن 

یه خونه هست دو تا کوچه بالاتر ما دارن دو طبقه میسازن کارگر و اینا روی پشت بامن, بعد میگه میرین بیرون روسری بپوشین چادر فلان,اینجا اصلا مشخص نمیشه ,میگیم اینجا چیزی معلوم نیست قبول نمیکنه ,میگه مگه بی خودین 

یا مثلا مامانم یکم چادرش کوتاهه میگه پاهات معلومه, خدا شاهده اگه معلوم باشه,شدیم مسخره دست این

پول داشتم یه خونه میگرفتم,به مامانم میگفتم طلاق بده راحت شیم دیوونه شدم دیگه 

من بدبختم پشت کنکور گیر کردم راهی ندارم😣

کاربری قبلیم تعلیق شده/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگو اینطوری باباته حالا برا دلخوشیش همین چند روزو چادر بپوش این همه سال تورو بزرگ کرده که کاره ای شد ...

چرا وقتی از چیزی نمیدونی قضاوت میکنی

این آدم روانیه,بارها ما رو فحش داده

قرص مصرف میکنه

کاربری قبلیم تعلیق شده/:

من چی بگم ۲۹ سالمه هنوز زیر دست اینهام

خرج خونه نمیده درست بابام عوضش کل شهر اعتبار داره

اکثرا همینیم

همین دیشبم دعوام شد باش

همین چیزها رو میگه فقط؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

پدر من دکتری داره ولی گاهی همچین تذکراتی به ما میداد خب اعتقاد داره به یه چیزایی منم خیلی با حجاب نیستم ولی خب چی میشه یه لحظه یه روسری میزاری سرت چادر هم باید اندازه باشه که قشنگ باشه کوتاه خب اصلا ضایع میشه نزنه بهتره البته از لحاظ زیبایی میگم البته 

من چی بگم ۲۹ سالمه هنوز زیر دست اینهامخرج خونه نمیده درست بابام عوضش کل شهر اعتبار دارهاکثرا همینیمه ...

اصلا با این چیزا مشکل داره

جرات ندارم چادر سر نکنم, اینجوریم نیستم که بی حجاب باشم ,منم خط قرمز خودمو دارم

سنشم کم نیست ,۶۰ سالشه

کاربری قبلیم تعلیق شده/:

پدر من دکتری داره ولی گاهی همچین تذکراتی به ما میداد خب اعتقاد داره به یه چیزایی منم خیلی با حجاب نی ...

اصلا کوتاه نیست,در حد یه سانت,توقع داره بکشه رو زمین چادره

کاربری قبلیم تعلیق شده/:

این قدر سخت نگیر پدرته  قدرشو بدون    شوهرم هم به منو دخترام گوشزد میکنه که مراقب پوششمون باشیم اینجوری حس میکنم رومون غیرت داره  البته خیلی گیرنمیده ولی همینکه هواسش،بهمون هست حس خوبی میگیرم   

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
عین بابا منه ههمون و بدبخت کرد هیچ کار نکرد برامونا فقط غیرت و تعصب بی جا داره

اره

بجای اینکه خواسته های بچه هاشو برآورده کنه فقط گیر میده,هیچی نداره هیچی

کاربری قبلیم تعلیق شده/:

اصلا با این چیزا مشکل دارهجرات ندارم چادر سر نکنم, اینجوریم نیستم که بی حجاب باشم ,منم خط قرمز خودمو ...

همین؟ مال من ۷۰ سالشه 

مردم میپرستنش 

نون تو خونمون نیس 

عوضش فرشامون دستبافه ابریشمه کسی میاد ابرو داشته باشیم 

حجاب که چیزی نیس گیر دادن 

خواستگار میاد میوه درستی نمیگیره 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
این قدر سخت نگیر پدرته قدرشو بدون شوهرم هم به منو دخترام گوشزد میکنه که مراقب پوششمون باشیم اینج ...

زوری بدرد نمیخوره عزیزم, از یه جایی آدم دیگه نمیتونه تحمل کنه

من اصلا پوششم مشکلی نداره,حتی یه نخ موهام پیدا نیس

فقط بابام میخواد یه چیزی رو سرم باشه

انگار چادر نپوشم ابروش میره

کاربری قبلیم تعلیق شده/:

همین؟ مال من ۷۰ سالشه مردم میپرستنش نون تو خونمون نیس عوضش فرشامون دستبافه ابریشمه کسی میاد ابرو داش ...

منم واسه خواهرم خواستگار اومده بود پروندش 

ابجیمم راضی بود

کاربری قبلیم تعلیق شده/: