2777
2789

وقتی قیمت دلارو میبینم دلم برا کسایی که دارو هاشون وارداتیه

کارگری که حقوقش ده تومن و زیر ده تومنه و..... میسوزه

خدا لعنت کنه باعثشو

برادرشوهر و جاریم سالهاست دارن تو این آتیش میسوزن...

خدایا تو رو ب بزرگیت قسم این دخترو شفا بده💔😔

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرشوهر و جاریم سالهاست دارن تو این آتیش میسوزن...خدایا تو رو ب بزرگیت قسم این دخترو شفا بده💔😔

الهی بمیرم😭😭😭

دلار ۸۲تومن برا پولدار ترین قشر جامعه هم خیلیه چه برسه به این بندگان خدا😭😭

من خودم به دلایل بیماری داروهای تخصصی استفاده میکنم. پسرم هم اتبسمه اونم داروهاش تخصصیه. حالا گرونی ...

الهی بمیرم😭😭😭😭

حس میکنم نمیتونم نفس بکشم بااین قیمتا و این میزان بی خیالی. 

بازم دم مردم گرم اونا کمک میکنن تو اینستا خیلی دیدم مردم پول واریز میکنن برای بیمارای خاص،مسئولین که کلا هیچ خدا لعنتشون کنه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازم دم مردم گرم اونا کمک میکنن تو اینستا خیلی دیدم مردم پول واریز میکنن برای بیمارای خاص،مسئولین که ...

عزیزم سفره های همه داره کوچیک میشه دوروز دیگه همین کمک هاهم کم و کمتر میشن😭😭

برادرشوهر و جاریم سالهاست دارن تو این آتیش میسوزن...خدایا تو رو ب بزرگیت قسم این دخترو شفا بده💔😔

عزیزم شرمنده اگه دوست داشتی جواب بده 

دخترشون چند سالشه ؟؟مشکل شوند چی هست؟؟

خواهرم بعد ۱۲سال بار داره سونو گفتن مشکل مغزی داره باید سقطش کنه الان موندن بین دو راهی😭 

عزیزم سفره های همه داره کوچیک میشه دوروز دیگه همین کمک هاهم کم و کمتر میشن😭😭

درسته واقعا همه تو کار خودشونم موندن ولی همسرم میبینم پیج چندتا از بچه های بیمار رو داره هر از گاهی یه مبلغی می‌ریزه درسته کمه ولی همینم جمع بشه باز خوبه،خدا به همه سلامتی بده آدم مریض بشه تو این کشور باید فاتحه خودش رو بخونه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40