2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برا خانواده هایی فرزند یاخودشون بیماری خاص دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم😭😭😭دلار ۸۲تومن برا پولدار ترین قشر جامعه هم خیلیه چه برسه به این بندگان خدا😭😭

بازم شکر دستشون ب دهنشون میرسه اگه این بیماری نبود الان خیلی پیشرفت کرده بودن ولی خب فدای سر اون بچه و ظاهرا درمان داره روش جواب میده اگرچه لاعلاجه ولی خب لااقل از درد و عوارضش کمتر میشه.

چی بگم که نگن منافق و خط گرفته از آمریکا... من که دیگه حالم بهم میخوره از زندگی از خودم از زندگیم از کشورم از همچی دیگه متنفر شدم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
عزیزم شرمنده اگه دوست داشتی جواب بده دخترشون چند سالشه ؟؟مشکل شوند چی هست؟؟خواهرم بعد ۱۲سال بار داره ...

عزیزم دقیقا نمیتونم بگم میترسم شناسایی شم یه بیماری پوستی ژنتیکی نسبتا نادر. دخترشون ۱۴ سالشه از یکی دو سالگی نمود پیدا کرد.

خدا صبر بده ب خواهرتون میدونم دردناکه ولی واقعا میشه ریسک کرد؟ اونم مغز؟ چی بگم🤦🏻‍♀️💔

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دارو چیا بهش میدن؟ طیف شدید هست پسرتون؟ اگ دوس داشتین جواب بدین گلی

همه جور داروی اعصاب. دپاکین ، رسپیریدون، کلونیدین، بی پیریدون، الانزاپین.و...‌‌. بسیار شدید همراه با اختلال دو قطبی