2777
2789
عنوان

میخوایم بریم مسافرت مادر شوهرمم میخواد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 65 پست
من تصمیم گرفتم که از این ب بعد هر وقت بحثش پیش اومد بگم من بدم میاد موقع مسافرت کسی باهامون بیاد

نیاز نیست اینو بگی ، اصلا چرا باید در مورد سفر رفتنت حرف بزنی ، بیخبر برو و بیا ، اگه سنش بالاست ، پیش شوهرت بگو میترسم خدای نکرده اتفاقی واسه مامانت بیفته ، اونوقت جواب خواهر برادراتو چی بدیم ، اینجوری همش استرس دارم تو راه ، سفر بهم نمیچسبه

عزیزم احساس نزدیکی نمیکنه ، میخواد پول هتل نده ، خوشگذرونیاشو بکنه ، منتشم بزاره سر تو .

فامیل داره برا موندن اونجا اصلا قرار نیست منم برم اون تایم منظورش اینه میرم خونه هاشون بشون سر میزنم ولی من دلیلی نمیبینم بره اخه فامیل هم نیستیم . خانواده من هم اصلا اکثرا سر کارن خونه نیستن همه کادر درمانن واقعا ب قول زن داداشم همدیگه رو هم به زور میبینن خودمم هر وقت میرم میرم در بیمارستان کلید میگیرم نهایتا ی وعده میبینمشون

مینیمال 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیاز نیست اینو بگی ، اصلا چرا باید در مورد سفر رفتنت حرف بزنی ، بیخبر برو و بیا ، اگه سنش بالاست ، پ ...

منظورم موقع سفر نیست منظورم وقتیه ک اون پیشنهاد بده بگیم یه وری . ن بابا جوونه متولد ۵۴

مینیمال 
شاید با فامیلای خودش راحت نیست یا قهره

نه راحته باهاشون . میگه  برا سر زدن میره خونه بابام نهایتا یهدشام. کلا اخلاقش دستمه فکر میکنه اگه نره بابام اینا بفهمن اومده اصفهان ناراحت میشن در حالی ک اینطور نیس

مینیمال